معرفی بهترین کلاس آشپزی اراک

معرفی بهترین کلاس آشپزی اراک

ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس آشپزی اراک میپردازیم. تا انتها با ما همراه باشید.

هنر آشپزی

در یک تعریف جامع، آشپَزی یک هنر، تکنولوژی و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با اسفاده از گرما یا بدون آن می‌باشد. آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است.

این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد. آشپَزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.

هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپَزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین‌طور کشورهای اروپایی و آمریکایی. پختن به روش‌های مختلفی که مواد غذایی را به کمک حرارت دادن، آماده خوردن می‌کنند گفته می‌شود. پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپز انجام شود. این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند.

آشپز

آشپز شغلی است که فرد کار تهیه و آماده‌سازی غذا را به عهده می‌گیرد. که در بعضی از کشورها مانند آلمان اتریش سوئیس کانادا برای کسب عنوان آشپَزی فرد باید بعد از سه سال کارآموزی در آزمونی شرکت کند.و در صورت قبولی در آزمون مورد نظر این عنوان را کسب کند.

این مطلب را هم از دست ندهید:

سر آشپز

سرآشپز فردی است که در یک رستوران یا آشپزخانه بزرگ مثل آشپزخانه‌های غذاخوریها، هتلها، کشتی‌ها، غذاخوری جاهای نظامی و غیره، به صورت حرفه‌ای آشپَزی می‌کند و سرپرستی آشپزهای دیگر را به عهده دارد.

کلاس آشپزی اراک

این مطلب را هم از دست ندهید:

لطفا امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راهنمایی میخوای؟ | گفتگو با پشتیبانی