جشنواره تخفیف اردیبهشت
بزن بریم!

آشپزی ملل

ما در این مقاله به آشپزی ملل میپردازیم. تاانتها باما همراه باشید.

در دوره آشپزی ملل، ۶ منوی غذای تخصصی وجود دارد که در هر کدام از این منوها چندین غذای معروف قرار داده شده است.  درصورتی که دانشجویان این دوره را بگذرانند و مدرک آن را دریافت کنند می‌توانند به خارج از کشور مهاجرت کنند.

 مکان های متفاوتی مانند هتل ها، رستوران ها و… وجود دارد که آشپز می تواند در آنجا مشغول به کار شود، در صورتی که آشپز تجربه و مهارت زیادی داشته باشد، به عنوان سر آشپز یا مدیر آشپزخانه برگزیده می شود. همچنین، چنین آشپزی می‌تواند اقدام به راه اندازی یک رستوران کند و به صورت مستقل رستوران خود را مدیریت کند.

 در رابطه با آشپزی ملل، غذاهای متفاوتی مانند زیر وجود دارد:

 آجارولی خاچاپوری:

  یک نوع غذای گرجستانی می باشد و بسیار مورد پسند آنها است،  مواد لازم برای  تهیه ی  این غذا به صورت زیر می باشد:

  • خمیر پیتزا
  • موزارلا
  • پنیر میکس فتا
  • تخم مرغ
آجارولی

 الیگو:

 الیگو یک نوع غذای فرانسوی می باشد، و با توجه به اینکه کشور فرانسه پنیرهای خیلی زیادی دارد این غذا  در میان آن ها ناشناخته مانده است. مواد اصلی الیگو، پنیر می باشد به طوری که یک سمت آن پوره سیب زمینی وسمت دیگر آن  پنیر رکلت  قرار دارد  این پنیر از شیر گاو به دست می آید و وزن آن دارای۶ کیلوگرم می باشد.

 الیگو

کززپتسل:

کززپتسل  یک نوع از غذاهای کشور اتریش می باشد، روی این غذا پیاز هایی به صورت خلال شده ریخته شده است  و شکل آن مانند کوفته نودل می باشد، برای تهیه این غذا می توانید از پنیر سوئیسی که نام آن گرویر است استفاده کنید  مزه این پنیر شیرین و نمکی است.

کززپتسل

 کروکه مادام:

 یک نوع ساندویچ فرانسوی می باشد که از پنیر گرویر تهیه شده است، و از سسی به نام بشامل که دارای انواع زیادی سبزیجات است در داخل آن استفاده می کنند همچنین روی این ساندویچ را تخم مرغ نیمرو قرار می دهند.

 کروکه مادام

 ساگناکی:

 نوعی غذای یونانی می باشد که با پنیر گریل شده ونان تهیه می شود،  مواد اصلی این غذا پنیر سرخ شده می باشد و تا هنگامی که رنگ آن  تغییر کند و به صورت طلایی رنگ در بیاید، باید آن را بپزیم. در کنار این غذا می‌توانیم گوجه فرنگی و یا غذاهای دریایی سروکنیم.

 ساگناکی

رکلت:

رکلت  نوعی پنیر می باشد که در نیویورک بسیار مورد توجه قرار گرفته است به طوری که تعدادی رستوران با این نام راه اندازی شده است، از این پنیر می توانیم روی کباب یا سیب زمینی استفاده کنیم.

رکلت

هالومی:

 هالومی مورد توجه بسیاری از کشورها قرار گرفته است، طرز تهیه این غذا به این صورت است که پنیر باید  به صورت سرخ شده باشد و حالت آبکی نداشته باشد، سپس آن را در ساندویچ قرار می دهند و سرو می کنند.

هالومی

 پانزروتی:

 یکی از غذاهای جنوبی ایتالیا می باشد که با کمک پنیر موزارلا و سس گوجه، خمیر آن تهیه می شود.

پانزروتی

پائود کوئیجو:

 یک نوع پنیر برزیلی می باشد  که بسیار لذیذ می باشد، واز پنیر پارمسان برای تهیه ی آن استفاده شده است.

پائود کوئیجو

پیروگی پنیری:

 نوعی از غذاهای لهستان می باشد و با پنیر سوییسی  پخته می شود، برای تزیین این غذا از انواع سبزیجات و سوسیس ها استفاده می شود.

پیروگی پنیری

پرووولتا:

 پرووولتا نوعی از غذا های کشور آرژانتین می باشد که با پنیر ایتالیایی به نام پروولنه تهیه می شود.

پرووولتا

ریربیت:

 این غذا در ولزی بسیار محبوب است و به صورت ساندویچی می باشد که درون آن پنیر و خردل و سسی به نام ووسترشاپر ریخته شده است.

ریربیتپ

فتوش:

فتوش یکی از انواع غذاهای لبنانی است که طعم ترش و بسیار خوشمزه ای دارد.

فتوش

مدت زمان دوره آشپزی ملل:

 مدت زمان دوره آشپزی ملل طی ۴ روز  می باشد، چون هنرجو های خیلی زیادی از شهر های دیگر به شهر مورد نظر می آیند به همین دلیل این دوره را به مدت ۴ روز یعنی ۵۰ ساعت و بیشتر جمع بندی کرده اند.

 وظایف آشپز بین الملل:

 آشپزخانه های بزرگ معمولاً  چندین آشپز دارند و هر کدام از آن ها مسئولیت انجام یک نوع غذا براساس دسته ‌بندی هایی که شده است، دارند. آشپز بین الملل، غذاها را بر اساس شیوه‌های مختلفی درست می کند و از وظایف مهم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آشپز باید در انتخاب مواد اولیه دقت زیادی به کار ببرد  و از مواد سالم و تازه استفاده کند.
  • همه ی غذا هارا بر اساس استانداردها بپزد.
  • از ظرف های زیبایی برای سرو غذا استفاده کند و غذا همیشه تزیین شده باشد.
  • از مواد اولیه با کیفیت استفاده کند و به طور مداوم  کیفیت غذا را کنترل کند.
  • تمام نکات بهداشتی را رعایت کند و به سلامت مشتریان اهمیت بدهد.

مهارت های مورد نیاز آشپز بین الملل:

  • آشپز باید به غذا درست کردن علاقه زیادی داشته باشد.
  • به دلیل فشار کاری خیلی زیاد باید توانایی تحمل کار را داشته باشد.
  • آشپز باید توانایی داشته باشد که به صورت همزمان چند کار را انجام دهد.
  •  باید در کار خود سرعت زیادی داشته باشد زیرا در زمان خیلی کم باید غذای با کیفیتی را تهیه کند.
  • سلیقه خیلی زیادی در خصوص تزیینات غذا داشته باشد و بتواند غذاهای خوشمزه ای را تهیه کند.
  • آشپز حتما باید در کار خود نظم و دقت زیادی داشته باشد.
  • در آشپزخانه های بزرگ توانایی کار گروهی داشته باشد.

 آشپزی ملل:

 آشپزی ملل،یکی از راه های آشپزی می باشد که تمام دنیا آن را قبول دارند و خیلی از آشپزها نهایت لذت را از آن می برند. آشپزی شیوه های مختلفی  در میان مردم جهان دارد زیرا هر ناحیه ای از جهان غذا را به سبک خودشان طبخ می دهند.

 مدرک آشپزی بین المللی:

اخذ مدرک آشپزی به صورت کاملا حرفه ای طی ۱ سال می باشد در این مدت زمان برنامه ای در خصوص آموزش های عملی برای تهیه غذا و کنترل آشپزخانه و سرو غذا و… به شخص داده می شود.

مدرک آشپزی بین الملل شامل سه مرحله می باشد: پایه، متوسط و حرفه ای.

در پایان از تمامی عزیزانی که این مقاله را مطالعه کرده اند سپاس گزاریم.

لینک مرتبط :

معرفی بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد

انواع دسرهای ژورنالی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

close

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.