آموزشگاه های طلاسازی و جواهرسازی یا طراحی طلا و جواهر با برگزاری دوره های آموزش طلاسازی مسیر موفقیت را پیش پای افراد علاقه مند به این رشته قرار میدهند.
آینده دار بودن رشته های طلاسازی و طراحی طلا و جواهر باعث شده است که بسیاری از افراد به این هنر به عنوان یک شغل نگاه کنند و مسیر زندگی خود را به سمت یک هدف معین جهت ببخشند.
پر رونق بودن بازار کار این رشته باعث شده که بسیاری از افراد با گذراندن دوره هایی در آموزشگاه های طراحی زیورآلات بتوانند درآمد کلانی کسب کنند و طرح های خلاقانه خود را به مشتری بفروشند.
اگر شما به شغل طلاسازی و جواهرسازی دارید و به دنبال کسب مهارت های تخصصی در این زمینه هستید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید با کسب اطلاعات فنی از این هنر پولساز، درآمدهای کلان به دست آورید.
آشنایی با شغل طلاسازی
طلاسازی و جواهرسازی یک شغل خلاقانه است که شما از طریق آن می توانید ایده های ناب خود را پیاده سازی کرده و در قالب جواهراتی بسیار زیبا و چشم نواز به مشتریان خود ارائه دهید.
شغل طلاسازی شامل ساخت انواع زیورآلات با استفاده از فلزات گرانبها می باشد. در رشته طلاسازی و جواهرسازی پس از ذوب کردن فلزاتی مانند طلا و پلاتین، آن ها را در فرم های مختلف ارائه می دهند.
ویژگی های مورد نیاز برای شغل طلاسازی
خلاقیت و نوآوری از ویژگی های منحصر به فردی است که برای ورود به رشته طلا سازی مورد نیاز است و تأثیر بسیار زیادی در جذب مشتریان بیشتر و فروش بیشتر جواهرات دارد.
مورد بعدی داشتن صبر و حوصله است. برای ورود به رشته طلا سازی و ارائه جواهرات زیبا و چشم نواز باید از حوصله و تمرکز کافی در این زمینه برخوردار باشید؛ چرا که طلاسازی یک شغل دقیق و ظریف است و پیاده سازی جزئیات در آن، بر روی زیبایی و ظرافت محصول نهایی بسیار تأثیرگذار می باشد. با داشتن حوصله و تمرکز کافی در رشته طلاسازی می توانید جواهرات بسیار زیبایی را تولید کرده و از این طریق مشتریان بیشتری جذب نمایید.
مراحل کار در شغل طلاسازی و جواهرسازی
در ادامه مراحل مختلف ساخت طلا و جواهرات را میبینید:
- در شغل طلاسازی و جواهرسازی ابتدا باید طلای خام را در ظرفی به نام بوته حرارت داده و آن را ذوب کرد. این ظرف مخصوص معمولا کاسه ای گچی می باشد. فرایند ذوب کردن طلا توسط اکسیژن و گاز و یا با قرار دادن آن ها درون کوره های ذوب انجام می شود.
- در مرحله بعدی طلای ذوب شده را با مس یا نقره ترکیب می کنند. اگر این طلای آب شده با مس ترکیب شود، حاصل کار طلای سفید می باشد و در غیر این صورت طلای زرد ایجاد می شود.
- سپس مایع به دست آمده را به مفتول تبدیل می کنند و آن را در دستگاه نورد قرار می دهند.
- برش دادن قطعه های طلا، سوهان کشیدن و سنباده زدن از مراحل انتهایی در شغل طلاسازی می باشند.
- برای از بین بردن خطوط بسیار ریز نیز طلا را به وسیله دستگاه پرداخت، جلا می دهند.
- در نهایت نیز باید طلای ساخته شده را آبکاری کرد. از آبکاری برای درخشان تر کردن و ایجاد جلوه بیشتر در این زیورآلات استفاده می شود.
مزایای شغل طلاسازی
طلاسازی یک شغل مطلوب با در آمد مناسب می باشد و از مزایای زیادی برخوردار است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- شغل طلا سازی یک هنر ارزشمند می باشد که محصولات تولید شده در آن نیز صنایع دستی به شمار می روند.
- شغل طلا سازی علاوه بر اینکه فرصتی برای کسب درآمد می باشد، یک فعالیت سرگرم کننده و لذت بخش هنری به شمار می رود و هنرمند میتواندحاصل ذوق و استعداد خود را در قالب یک اثر هنری بسیار جذاب و زیبا ارائه دهد. از آن جایی که همواره افراد زیادی به دنبال استفاده از زور آلات زیبا میباشند، در صورتی که شما بتوانید در شغل طلا سازی، محصولات بسیار زیبا و منحصر به فردی را ارائه دهید، می توانید به موفقیت و پیشرفت بیشتر در این حرفه دست پیدا کنید
- شغل طلا سازی یک راهکار عالی برای فعال نگه داشتن ذهن می باشد؛ زیرا در این رشته هنری همواره باید از خلاقیت خودتان برای ایجاد جواهرات بسیار زیبا و چشم نواز استفاده کنید.
نحوه ورود به شغل طلاسازی و جواهرسازی
طلاسازی شغلی است که برای موفقیت و پیشرفت در آن، علاوه بر ذوق و استعداد نیاز به مهارت و تجربه کافی نیز دارید. در صورتی که از علاقه و استعداد کافی برای ورود به شغل طلاسازی برخوردار هستید می توانید با ثبت نام در دورههای آموزش طلاسازی که در آموزشگاههای مختلف برگزار میشود، به آموزش اصولی وحرفه ای این رشته بپردازید و حتی در پایان دوره گواهی معتبر دریافت کنید.
برای مشاهده بهترین آموزشگاههای طلاسازی بر روی شهر مورد نظر خود کلیک کنید.
با شرکت در دوره های آموزش طلاسازی و جواهرسازی میتوانید مهارت و تجربه کافی را در رشته طلاسازی به دست آورده و یک کسب و کار مستقل را برای خودتان ایجاد کنید.
برای پیشرفت در شغل طلا سازی باید نکات تخصصی و حرفه ای این رشته را آموزش ببینید و مهارت لازم را برای ورود به این شغل به دست آورید. به این ترتیب می توانید طرح های بسیار جدید و خلاقانه ای را به وجود آورده و مشتریان بیشتری را جذب کنید.
راه اندازی یک کارگاه تولیدی، یکی دیگر از راه های کسب درآمد از شغل جواهرسازی می باشد.
البته برای راه اندازی یک کارگاه تولیدی نیاز به سرمایه اولیه می باشد.
موفقیت در شغل طلاسازی
برای اینکه بتوانید یک طلاساز ماهر شوید باید دو مرحله را پشت سر بگذارید:
مرحله 1: گذراندن دوره های آموزشی طلاسازی به صورت حرفه ای و تخصصی
کسب مهارت، دانش و تخصص در زمینه طلا سازی از اهمیت زیادی برخوردار است. کلاس های آموزش طلا سازی، فرصت مناسبی را برای آموزش رشته طلا سازی و جواهرسازی و کسب تخصص در این هنر برای شما فراهم میآورد.
در دوره های آموزش طلاسازی مهارت های لازم در زمینه ایده پردازی، طراحی و پیاده سازی طرح های نهایی را می آموزید. با گذراندن دوره های طلا سازی و دریافت گواهی پایان دوره می توانید فعالیت خود را در رشته طلاسازی به صورت حرفه ای آغاز کنید.
البته باید این نکته را نیز در نظر داشته باشید که تنها یادگیری تکنیک ها و مهارت های مورد نیاز در رشته طلاسازی کافی نیست و شما برای موفقیت و پیشرفت بیشتر درشغل طلا سازی باید تجربه و مهارت خود را در این صنعت افزایش دهید.
مرحله 2: یافتن افردای برای همکاری
طلاسازی یک شغل رقابتی می باشد که شما نیز برای موفقیت بیشتر در میان سایر طلاسازان باید از هر تلاشی در این زمینه دریغ نکنید. شما به عنوان یک کارآفرین در شغل طلاسازی باید در راه اندازی این کسب و کار سرمایه گذاری کنید و افرادی را که در این حرفه اطلاعات و تجربه کافی دارند، برای همکاری انتخاب کنید.