ما در این مقاله به آشپزی ملل میپردازیم. تاانتها باما همراه باشید.
در دوره آشپزی ملل، ۶ منوی غذای تخصصی وجود دارد که در هر کدام از این منوها چندین غذای معروف قرار داده شده است. درصورتی که دانشجویان این دوره را بگذرانند و مدرک آن را دریافت کنند میتوانند به خارج از کشور مهاجرت کنند.
مکان های متفاوتی مانند هتل ها، رستوران ها و… وجود دارد که آشپز می تواند در آنجا مشغول به کار شود، در صورتی که آشپز تجربه و مهارت زیادی داشته باشد، به عنوان سر آشپز یا مدیر آشپزخانه برگزیده می شود. همچنین، چنین آشپزی میتواند اقدام به راه اندازی یک رستوران کند و به صورت مستقل رستوران خود را مدیریت کند.
در رابطه با آشپزی ملل، غذاهای متفاوتی مانند زیر وجود دارد:
الیگو:
الیگو یک نوع غذای فرانسوی می باشد، و با توجه به اینکه کشور فرانسه پنیرهای خیلی زیادی دارد این غذا در میان آن ها ناشناخته مانده است. مواد اصلی الیگو، پنیر می باشد به طوری که یک سمت آن پوره سیب زمینی وسمت دیگر آن پنیر رکلت قرار دارد این پنیر از شیر گاو به دست می آید و وزن آن دارای۶ کیلوگرم می باشد.
کززپتسل:
کززپتسل یک نوع از غذاهای کشور اتریش می باشد، روی این غذا پیاز هایی به صورت خلال شده ریخته شده است و شکل آن مانند کوفته نودل می باشد، برای تهیه این غذا می توانید از پنیر سوئیسی که نام آن گرویر است استفاده کنید مزه این پنیر شیرین و نمکی است.
کروکه مادام:
یک نوع ساندویچ فرانسوی می باشد که از پنیر گرویر تهیه شده است، و از سسی به نام بشامل که دارای انواع زیادی سبزیجات است در داخل آن استفاده می کنند همچنین روی این ساندویچ را تخم مرغ نیمرو قرار می دهند.
ساگناکی:
نوعی غذای یونانی می باشد که با پنیر گریل شده ونان تهیه می شود، مواد اصلی این غذا پنیر سرخ شده می باشد و تا هنگامی که رنگ آن تغییر کند و به صورت طلایی رنگ در بیاید، باید آن را بپزیم. در کنار این غذا میتوانیم گوجه فرنگی و یا غذاهای دریایی سروکنیم.
این مطلب را هم از دست ندهید:
رکلت:
رکلت نوعی پنیر می باشد که در نیویورک بسیار مورد توجه قرار گرفته است به طوری که تعدادی رستوران با این نام راه اندازی شده است، از این پنیر می توانیم روی کباب یا سیب زمینی استفاده کنیم.
هالومی:
هالومی مورد توجه بسیاری از کشورها قرار گرفته است، طرز تهیه این غذا به این صورت است که پنیر باید به صورت سرخ شده باشد و حالت آبکی نداشته باشد، سپس آن را در ساندویچ قرار می دهند و سرو می کنند.
پانزروتی:
یکی از غذاهای جنوبی ایتالیا می باشد که با کمک پنیر موزارلا و سس گوجه، خمیر آن تهیه می شود.
پائود کوئیجو:
یک نوع پنیر برزیلی می باشد که بسیار لذیذ می باشد، واز پنیر پارمسان برای تهیه ی آن استفاده شده است.
این مطلب را هم از دست ندهید:
پیروگی پنیری:
نوعی از غذاهای لهستان می باشد و با پنیر سوییسی پخته می شود، برای تزیین این غذا از انواع سبزیجات و سوسیس ها استفاده می شود.
پرووولتا:
پرووولتا نوعی از غذا های کشور آرژانتین می باشد که با پنیر ایتالیایی به نام پروولنه تهیه می شود.
ریربیت:
این غذا در ولزی بسیار محبوب است و به صورت ساندویچی می باشد که درون آن پنیر و خردل و سسی به نام ووسترشاپر ریخته شده است.
فتوش:
فتوش یکی از انواع غذاهای لبنانی است که طعم ترش و بسیار خوشمزه ای دارد.
مدت زمان دوره آشپزی ملل:
مدت زمان دوره آشپزی ملل طی ۴ روز می باشد، چون هنرجو های خیلی زیادی از شهر های دیگر به شهر مورد نظر می آیند به همین دلیل این دوره را به مدت ۴ روز یعنی ۵۰ ساعت و بیشتر جمع بندی کرده اند.
برای مشاهده بهترین آموزشگاههای آشپزی بر روی شهر مورد نظر خود کلیک کنید.
برای مشاهده اطلاعات مربوط به آموزشگاههای آشپزی در شهرهای دیگر، به بخش لینکهای مرتبط در انتهای مقاله مراجعه کنید.
وظایف آشپز بین الملل:
آشپزخانه های بزرگ معمولاً چندین آشپز دارند و هر کدام از آن ها مسئولیت انجام یک نوع غذا براساس دسته بندی هایی که شده است، دارند. آشپز بین الملل، غذاها را بر اساس شیوههای مختلفی درست می کند و از وظایف مهم آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آشپز باید در انتخاب مواد اولیه دقت زیادی به کار ببرد و از مواد سالم و تازه استفاده کند.
- همه ی غذا هارا بر اساس استانداردها بپزد.
- از ظرف های زیبایی برای سرو غذا استفاده کند و غذا همیشه تزیین شده باشد.
- از مواد اولیه با کیفیت استفاده کند و به طور مداوم کیفیت غذا را کنترل کند.
- تمام نکات بهداشتی را رعایت کند و به سلامت مشتریان اهمیت بدهد.
مهارت های مورد نیاز آشپز بین الملل:
- آشپز باید به غذا درست کردن علاقه زیادی داشته باشد.
- به دلیل فشار کاری خیلی زیاد باید توانایی تحمل کار را داشته باشد.
- آشپز باید توانایی داشته باشد که به صورت همزمان چند کار را انجام دهد.
- باید در کار خود سرعت زیادی داشته باشد زیرا در زمان خیلی کم باید غذای با کیفیتی را تهیه کند.
- سلیقه خیلی زیادی در خصوص تزیینات غذا داشته باشد و بتواند غذاهای خوشمزه ای را تهیه کند.
- آشپز حتما باید در کار خود نظم و دقت زیادی داشته باشد.
- در آشپزخانه های بزرگ توانایی کار گروهی داشته باشد.
آشپزی ملل:
آشپزی ملل، یکی از راه های آشپزی می باشد که تمام دنیا آن را قبول دارند و خیلی از آشپزها نهایت لذت را از آن می برند. آشپزی شیوه های مختلفی در میان مردم جهان دارد زیرا هر ناحیه ای از جهان غذا را به سبک خودشان طبخ می دهند.
مدرک آشپزی بین المللی:
اخذ مدرک آشپزی به صورت کاملا حرفه ای طی ۱ سال می باشد در این مدت زمان برنامه ای در خصوص آموزش های عملی برای تهیه غذا و کنترل آشپزخانه و سرو غذا و… به شخص داده می شود.
مدرک آشپزی بین الملل شامل سه مرحله می باشد: پایه، متوسط و حرفه ای.
در پایان از تمامی عزیزانی که این مقاله را مطالعه کرده اند سپاس گزاریم.
لینک مرتبط :
بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد
معرفی بهترین کلاس آشپزی اراک
بهترین کلاس آشپزی غرب تهران
معرفی بهترین کلاس آشپزی شرق تهران
بهترین کلاس آشپزی یزد
معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان
بهترین کلاس آشپزی کرج
معرفی بهترین کلاس آشپزی شیراز
بهترین کلاس آشپزی ساری
معرفی بهترین کلاس آشپزی زنجان
بهترین کلاس آشپزی رشت
معرفی بهترین کلاس آشپزی خرم آباد
بهترین کلاس آشپزی اهواز
معرفی بهترین کلاس آشپزی اصفهان
بهترین کلاس آشپزی ارومیه
معرفی بهترین کلاس آشپزی تبریز
بهترین کلاس آشپزی شمال تهران
آپارات نیکارو
چقدر پست خوشمزه ای
تشکررر