آشپزی یکی از پرطرفدارترین هنرهایی است که از محبوبیت بسیار زیادی در سنین مختلف جامعه برخوردار است. اگر ساکن شهر اصفهان هستید و به آشپزی علاقه دارید، با ما همراه باشید. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین کلاس آشپزی اصفهان بپردازیم، اما بهتر است ابتدا کمی با این هنر پرطرفدار آشنا شویم.
اهمیت کلاس آشپزی
آشپری در کنار سایر فعالیت های روزمره یک خانوم خانه دار و یا حتی شاغل از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در واقع امروزه آشپزی تنها برای رفع نیاز گرسنگی ؛ برای خیلی از افراد انجام نمیگیرد بلکه شوق آموزش هنر آشپزی است که مارا به سمت این حرفه سوق میدهد . شاید شما هم با دیدن تصویر جذاب یک سالاد یا دسر به فکر پخت و ساخت افتاده باشید . اما عدم توانایی شما در جهت تدارک دیدن این وعده غذایی بی سرانجام بوده و دست از تلاش کشیده اید . ما در این مقاله سعی داریم بهترین های این حرفه را به شما در شهر اصفهان معرفی کنیم ؛ پس با ما همراه باشید .
پيش غذا
پيش غذا غذاي غالبا سبکي است که با هدف ايجاد اشتها در افراد با فاصله کوتاهي قبل از غذا سرو مي شود . پيش غذا ها با هدف ايجاد اشتها سرو مي شوند اما به صورت همزمان به تنظيم ميزان غذاي مصرفي افراد در وعده هاي اصلي غذايي نيز کمک مي کنند . پيش غذا ها مي توانند شامل انواع مختلف سوپ ، انواع مختلف فينگر فود ها و بسيار موارد ديگر باشند . نکته حائز اهميت در پخت وسرو انواع پيش غذا رعايت تناسب ميان نوع پيش غذا و غذاي اصلي مي باشد .
غذاي اصلي
غذاي اصلي که بعد از پيش غذا سرو مي شود عمده ترين بخش هر وعده غذايي را تشکيل مي دهد . استفاده از مواد اوليه با کيفيت ، آشنايي با روشهاي نگهداري مواد اوليه و در نهايت آشنايي با نحوه پخت و سرو غذا همه و همه از عمده مواردي هستند که در کيفيت غذا و نتيجه نهايي تاثير گذار هستند .
دسر
دسر غذايي است که با فاصله کوتاه پس از صرف غذاي اصلي سرو مي شود و غالبا در حجم کم شيرين مزه مي باشد . دسر ها نيز مانند پيش غذاها انواع بسيا ر مختلفي دارند . از معروف ترين دسر ها بين المللي مي توان به انواع ژله ، کرم کارامل ، انواع بستني و غيره اشاره کرد. همچنين دسرهاي محلي مانند خورشت ماست ، شله زرد ، رنگينک و غيره و غيره . آشپزهاي حرفه اي در سرو دسر نيز مانند سرو پيش غذا به تناسب ميان غذاهاي سرو شده و دسرهاي مورد نظر توجه مي کنند .
بهترین کلاس آشپزی اصفهان
اساسا کلمه خوب یا بهترین از دید هر کس متفاوت است، اما همانطور که ابتدا گفتیم آموزشگاه های آشپزی نامبرده شده طبق بازخوردها و نظرات کاربران در سال جدید جزو برترین ها میباشند و دارای خدمات متنوعی در زمینه آموزش حوزه های مختلف آشپزی و شیرینی پزی هستند. در لیست زیر تعدادی از بهترین کلاس آشپزی اصفهان را مشاهده میکنید. ما در نیکارو بهترین آموزشگاه های کشور را به شما معرفی خواهیم کرد.
آموزشگاه آشپزی نان و نمک
- مدیریت: حمیدرضا جعفری
- واقع در خیابان آذر
این آموزشگاه آشپزی تمامی دوره های آشپزی خود را به صورت عملی و با تضمین قبولی هنرجویان در امتحانات فنی و حرفهای برگزار میکند. دوره ها بسیار متنوع بوده و شامل سرفصلهای آموزشی زیادی هستند از جمله آموزش آشپزی ایرانی، آشپزی ملل، دسر و سالاد، فینگرفود ، سفره آرایی و … . همچنین در پایان دوره و پس از گذراندن امتحانات لازم، مدرک معتبر به هنرجویان اعطا می گردد.
آموزشگاه آشپزی ناديا
- واقع در خيابان مشتاق دوم
این آموزشگاه آشپزی تمامی دوره های آشپزی خود را به صورت عملی و با تضمین قبولی هنرجویان در امتحانات فنی و حرفهای برگزار میکند. دوره ها بسیار متنوع بوده و شامل سرفصلهای آموزشی زیادی هستند از جمله آموزش آشپزی ایرانی، آشپزی ملل، دسر و سالاد، فینگرفود ، سفره آرایی و … . همچنین در پایان دوره و پس از گذراندن امتحانات لازم، مدرک معتبر به هنرجویان اعطا می گردد.
آموزشگاه آشپزی گندمک
- واقع در چهار باغ خواجو
این آموزشگاه آشپزی تمامی دوره های آشپزی خود را به صورت عملی و با تضمین قبولی هنرجویان در امتحانات فنی و حرفهای برگزار میکند. دوره ها بسیار متنوع بوده و شامل سرفصلهای آموزشی زیادی هستند از جمله آموزش آشپزی ایرانی، آشپزی ملل، دسر و سالاد، فینگرفود ، سفره آرایی و … . همچنین در پایان دوره و پس از گذراندن امتحانات لازم، مدرک معتبر به هنرجویان اعطا می گردد
سایر آموزشگاه های آشپزی در اصفهان
در جدول زیر به معرفی سایر کلاس آشپزی اصفهان همراه با آدرس حدودی میپردازیم. با کلیک روی نام هر اموزشگاه بازیگری میتوانید اطلاعات دقیقتر شامل آدرس، شماره تماس، نظرات کاربران و توضیحات مجموعه را مشاهده کنید.
نام آموزشگاه | محدوده آدرس |
---|---|
آموزشگاه آشپزی گندم | سه راه سیمین |
آموزشگاه آشپزی گلنار | خیابان توحید |
آموزشگاه آشپزی گلاب | خیابان سیمین |
آموزشگاه آشپزی شیرینکده | خیابان کاشانی شمالی |
آموزشگاه آشپزی سپاهان شف | خیابان توحید |
آموزشگاه آشپزی خورشید ماندگار | ملک شهر |
دوره های آموزش آشپزی در اصفهان
اکنون که با آموزشگاههای آشپزی در اصفهان آشنا شدید، اگر میخواهید از جزئیات دوره ها مثل تعداد جلسات، شهریه، مدرس و اطلاعات دیگر با خبر شوید، روی دکمه مشاده دوره ها در کادر زیر کلیک کنید تا بتوانید دورههای آشپزی در اصفهان را که توسط آموزشگاه های مختلف برگزار میشود را ببینید.
معیارهای انتخاب بهترین کلاس آشپزی
در انتخاب مناسب ترین کلاس آشپزی، مهم است که معیارها و انتظارات خود را بشناسید و مطابق با آنها تصمیم بگیرید که کدام کلاس و آموزشگاه برای شما مفیدتر خواهد بود. اما به صورت کلی معیارهایی وجود دارند که بهتر است قبل از انتخاب کلاس آن ها را حتما بررسی کنید. معیارهایی مثل:
- سابقه و مهارت اساتید
- سبک آموزش
- مطابقت سبک غذاها مانند ملیت آنها با خواست و هدف شما
- تجهیزات و امکانات رفاهی و آموزشی آموزشگاه
- تنوع دوره ها و آموزش ها، مطابق با نیاز شما
- نظرات و خروجی هنرجوهای پیشین
- هزینه کلاس ها متناسب با بودجه شما و سطح کیفیت آموزش
- اعطا یا عدم اعطای مدرک معتبر
به صورت کلی آشپزی هنری مهم است و افراد زیادی با آن به شهرت و محوبیت رسیده اند پس بهتر است به آن کمی جدی تر نکاه کنید چرا که کلاس های آشپزی هم می توانند نقطه عطفی در زندگی شما باشند. این معیارها می توانند شما را در انتخاب بهترین کلاس آشپزی اصفهان یاری کنند.
سؤالات متداول
اگر به دنبال یادگیری بازیگری باشید، احتمالا سؤالات زیادی در ذهنتان دارید. در ادامه به پاسخ تعدادی از سؤالات متداول در رابطه با کلاس بازیگری میپردازیم. در صورتی که پاسخ سؤال خود را پیدا نکردید، در قسمت دیدگاه ها بپرسید تا شما را راهنمایی کنیم.
عموما منظور از غذاهای سنتی در آموزشگاه های آشپزی داخل ایران، غذاهای اصیل و رایج ایرانی هستند که شامل انواع پلو و خورشت ها، انواع کباب و جوجه کباب، آبگوشت، حلیم، کتلت، انواع شامی ها و … می شوند و غالبا زمان پخت طولانی دارند.
منظور از غذاهای بین الملل در آموزشگاه های آشپزی، غذاهایی با اصالت و مرجعیت کشورهای دیگر هستند که در سطح بین المللی مشهور و پرطرفدار شده اند و در اکثر رستوران های دنیا طبخ می شوند.
فینگر فودها غذاهای سریع و کوچکی هستند که به دلیل حجم کم، راحت سرو می شوند و برای پذیرایی در مهمانی ها، بسیار ایده آل هستند. در آموزشگاه های آشپزی مختلف، می توانید صدها مدل فینگرفود آموزش داده می شود.
در دوره های آموزش فست فود، انواع پیتزا, همبرگر, سوخاری ها, انواع ساندویچ و دیگر فست فودها آموزش داده میشود که نسبت به دیگر غذاها، زمان کمتری برای آماده شدن احتیاج دارند و در جامعه شلوغ و پرمشغله امروز بسیار پرطرفدار هستند.
در دوره های آموزشی مربوط به مهارت های کافی شاپ، جدیدترین متدهای ساخت نوشیدنی های سرد و گرم، بستنی ها، انواع شیک ها و گلاسه ها، ماگاریتاها، آبمیوه های طبیعی، اسموتی، کیک ها و… آموزش داده میشود.
یک آشپز بعد از گذراندن دوره های آشپزی میتواند در مراکز تهیه غذا, رستوران ها, فست فود ها و شرکت ها مشغول به کار شود در غیر این صورت میتواند برای خودش یک رستوران یا فست فود راه اندازی کند و مدیریت آن را برعهده بگیرد . همچنین آشپز های حرفه ای و باسابقه میتوانند یک آموزشگاه آشپزی تاسیس کنند و به هنرجویان آموزش دهند.
خیلی از افراد نیز بعد از گرفتن مدرک بین المللی آشپزی اقدام به مهاجرت کشورهایی میکنند که فرصت های شغلی زیادی برای آشپزی در آنجا وجود دارد همچون کانادا. ترکیه و استرالیا