معرفی بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد

معرفی بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد

ما در این مقاله به معرفی بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد میپردازیم. تاانتها با ما همراه باشید.

آشپزی

آشپری در کنار سایر فعالیت های روزمره یک خانوم خانه دار و یا حتی شاغل از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در واقع امروزه آشپزی تنها برای رفع نیاز گرسنگی ؛ برای خیلی از افراد انجام نمیگیرد بلکه شوق آموزش هنر آشپزی است که مارا به سمت این حرفه سوق میدهد . شاید شما هم با دیدن تصویر جذاب یک سالاد یا دسر به فکر پخت و ساخت افتاده باشید . اما عدم توانایی شما در جهت تدارک دیدن این وعده غذایی بی سرانجام بوده و دست از تلاش کشیده اید . ما در این مقاله سعی داریم بهترین های این حرفه را به شما در شهر مشهد معرفی کنیم ؛ پس با ما همراه باشید .

یک تعریف ساده

در یک تعریف جامع، آشپزی یک هنر، تکنولوژی و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما یا بدون آن میباشد.آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین‌طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.

پختن به روش‌های مختلفی که مواد غذایی را به کمک حرارت دادن، آماده خوردن می‌کنند گفته می‌شود. پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپَز انجام شود. این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند

بهترین آموزشگاه های آشپزی مشهد کجاست ؟

شاید شما هم مانند خیلی از افراد دیگر به دنبال پیدا کردن یک کلاس مناسب برای پرورش استعداد خود و یا فرزندتان باشید . و برای این انتخاب به دنبال بهترین آموزشگاه های سطح شهر مشهد میگردید .

ما در نیکارو بهترین آموزشگاه های کشور را به شما معرفی خواهیم کرد با ما همراه باشید .

معرفی بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد

آکادمی پیشگامان

  • مدیریت: آقایان ایمان فروزان و امید ظریف
  • واقع در بولوار فلسطین

آموزشگاه فنی و حرفه‌ ای پیشگامان سیاحت توس با بهره گیری از تیم مدیریتی و اساتید متخصص و با استفاده از آخرین دستاوردها و تکنولوژی روز دنیا، در محیطی کاملا کارگاهی و تخصصی به آموزش کارآموزان و هنرجویان مبادرت می ورزد و در پایان دوره‌ها به هنرجویان مدرک معتبر بین المللی ارائه می‌کند. در این آموزشگاه دوره‌های آشپزی، قنادی، هتلداری و گردشگری به صورت تخصصی آموزش داده می‌شود.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی اسپرلوس

  • مدیریت: خانم فائزه خلیل زاده
  • واقع در خیابان راهنمایی

آموزشگاه آشپزی اسپرلوس در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره‌های متنوع و کاربردی آشپزی به صورت ورکشاپ و عملی کرده است. در این مرکز، جامع‌ترین و معتبرترین دوره‌های آشپزی کشور شامل آشپز درجه یک، آشپزی درجه دو، کباب زن و تخته کار، آشپز سنتی، آشپز عمومی، آشپز تخصصی، غذای ملل، آموزش فینگر فود، آموزش سالاد ساز و اردور ساز زیر نظر برترین اساتید این حرفه برگزار می‌گردد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی وانیل

  • مدیریت: خانم طالبی پور
  • واقع در بولوار صارمی

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی وانيل سال‌هاست که به آموزش علاقه‌مندان به آشپزی می‌پردازد. این آموزشگاه از سال ۹۴ کلاس های آشپزی برای آقایان را نیز آغاز کرده است و در این مدت بالغ بر ۲۰۰۰ هنرجو و کار آموز موفق به گذراندن دوره و کسب مدرک شده‌اند.

مشاهده صفحه آموزشگاه

دنبال کلاس میگردی؟
بهتر نیست قبلش توانمندی‌هات رو بشناسی!؟

سنجش توانایی‌های ذهنی با استفاده از جدیدترین آزمون‌های کامپیوتری و منطبق با استانداردهای جهانی توسط متخصصین روانشناس
*ویژه ۷ تا ۱۸ سال*
*برای مشاوره رایگان فرم را تکمیل کنید*

تاریخ آشپزی ایرانی

 

در تاریخ زمان باستان از فر و شکوه دربار پادشاهان ایران، که فرمانروای بخش بزرگی از جهان متمدن زمان خود بودند، سخن بسیار گفته شده، ولی از خورد و خوراک آن‌ها خبر بسیار مستندی به دست ما نرسیده است.
 
درباره تاریخ آشپزی ایران قدیمی‌ترین اشارات به افسانه‌هایی از زمان ضحاک آغاز شده است و البته قبل از آن در تاریخ افسانه‌ای هنر آشپزی را مربوط به دیو‌ها می‌دانستند. اما قدیمی‌ترین دست نوشته‌های بجا مانده درباره تاریخ آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان می‌باشد. در زبان پهلوی «خوالیگری» به معنای آشپزی آمده است که مهم‌ترین نثر بجا مانده درباره آشپزی ایرانی «رساله خسرو و ریدگ» می‌باشد. در این رساله که آن را مربوط به مناظره خسرو پرویز و یکی از درباریان می‌دانند (۵۹۱ تا ۶۲۸ قبل از میلاد مسیح) مناظره‌ای میان این دو تن درباره بهترین خوراک‌ها، نوشیدنی‌ها، بازی‌ها، عطرها، اسب‌ها و همچنین چوگان آورده شده است. در این رساله درباره چند دسته از خوراک‌ها و نوع طبخ‌ها آن‌ها همانند: غذا‌های گوشتی گرم، غذا‌های گوشتی سرد، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و البته مربا‌ها مباحثی مطرح شده است. نکته جالب درباره تاریخ آشپزی ایران در این است که بسیاری از مکاتب آشپزی، دستورات و اصلاحات آشپزی عربی و کشور‌های فلات ایران از مکتب آشپزی ایران وام گرفته شده است.

این مطلب را هم از دست ندهید:

اگر آن چه را که کسانی مانند فردوسی و ثعالبی درباره خوراک ایرانیان نام می‌برند، نمونه‌هایی از غذای شاهان زمان باستان فرض کنیم، باید گفت در آشپزخانه این شاهان غذایی که امروز آشنا باشد کمتر به چشم می‌خورد. گوشت شکار و مواد کم‌یاب و گران بها را طبعا باید انتظار داشت؛ به این ترتیب گذشته از سکبا و پالوده، از آشپزی ایرانی بویژه عناصر اصلی آن، خورش به معنای امروزی کلمه و برنج و نان اثری نمی‌بینیم. ولی مسلما توده مردم این سرزمین خورد و خوراک ساده‌ تر و ارزان‌ تر خود را داشته‌اند و سرچشمه اصلی آشپزی ایرانی را باید در همین جا جست و جو کرد. در دوره‌های بعد همین خورد و خوراک توده‌ای و روستایی است که به دربار خلفای عباسی و ایلخانیان مغول نفوذ می‌کند.
 

یک تیر و دو نشان در آشپزی

 
برای خانواده‌ها آشپزی در خانه می‌تواند به‌عنوان زمانی برای باهم بودن باشند تا غذا را کمک هم آماده کنند که یک تجربه لذت بخش باکسانی که دوستشان داریم است. به این والدین به شغلِ آشپزی می‌تواند یک فرصت مناسب برای پیوند بیشتر و بهتر با فرزندان باشد و در این بین وظیفه‌ی خودشان را هم انجام دادند.
2.3/5 - (6 امتیاز)

2 دیدگاه دربارهٔ «معرفی بهترین آموزشگاه های آشپزی در مشهد»

  1. سلام وقت بخیر
    یک استخدامی در رده ی کمک آشپز در جایگاه تشریفات فرودگاه امام خمینی داشتیم اگر مایل باشید میتونم بنر استخدام رو بفرستم براتون برای دنبال کننده هاتون بزارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات