قنادی 2 یا پایه
آشپزی به معنای یک هنر ظریف، به معنای شیوه پخت و پزی که فرانسویان آن را «آشپزی عالی» مینامند، در بیشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانههای اشراف پرورانده شده و سپس در لایههای پایین تر جامعه گسترش یافته است. در عصر ما رستورانها و هتلهای بزرگ و گران جای آن دربارها و خانهها را گرفتهاند؛ ولی گسترش آشپزی عالی در خانههای مردم عادی هیشه حدی دارد و تفاوت میان «آشپزی عالی» و «آشپزی عادی» کمابیش سر جای خود باقی میماند. این تفاوت تنها در گرانی و ارزانی یا زیادی و کمی مواد غذایی نیست، بلکه در شیوه پخت هم هست. این دروه آموزشی توسط آموزشگاه آشپزی هنر آشپزی برگزار میشود. عنوان این دوره قنادی 2 یا پایه است.قنادی پایه آموزش داده میشود.
امتیاز ۰ از ۵
نوع دوره
حضوری
تاریخ شروع دوره
۱۷ خرداد ۱۴۰۰
زمان برگزاری
۹:۳۰ الی ۱۳:۳۰
روزهای برگزاری
دوشنبه - چهارشنبه
تعداد جلسات
۶
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
دارد
شهر
تهران
اطلاعاتی جدید از توانمندی های مغزبا استفاده ازعلوم شناختی
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
۴۸۶ بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
آموزشگاه آشپزی هنر آشپزی
اتمام مهلت ثبت نام
نظرات:
۰
از ۵(میانگین امتیاز کاربران)