campain
معرفی بهترین کلاس موسیقی اصفهان

معرفی بهترین کلاس موسیقی اصفهان

در این مقاله به معرفی بهترین کلاس موسیقی اصفهان می پردازیم.
شاید شما هم مانند خیلی از افراد علاقه مند به موسیقی به دنبال یک کلاس موسیقی خوب برای پرورش استعداد خود و یا فرزندتان هستید و برای این انتخاب به دنبال بهترین کلاس موسیقی اصفهان می گردید. موسیقی یکی از پرطرفدارترین حوزه های هنری است که از محبوبیت بسیار زیادی در میان نوجوانان و جوانان برخوردار است. اگر ساکن شهر اصفهان هستید و به موسیقی علاقه دارید، با نیکارو همراه باشید.

تاریخچه ساز قانون

در ارتباط با مخترع ساز قانون بین افراد اختلاف نظر وجود دارد برخی معتقدند ساز قانون یکی از سازهای زهی مضرابی خانواده سیتار محسوب می شود که نخستین بار در قرن 12 میلادی وارد اروپا شد و با گذشت زمان در طول قرن های 14 تا 16 میلادی رواج پیدا کرد.

ریشه نام ساز قانون از واژه یونانی kanon برگرفته شده است که این واژه در زبان یونانی به معنای مونوکورد میباشد.

مونوکورد نام یکی از دستگاه های آزمایشگاه صوت شناسی میباشد.

اما برخی دیگر متعقدند ریشه نام ساز قانون از کلمه qanun در عربی برگرفته شده است که qanun در گذشته نام سازی ذوزنقه شکل مانند ساز قانون بوده است این ساز 64 سیم داشته است.

ساز قانون از یک جعبه چوبی شکل ذوزنقه ای تشکیل شده است که دارای 72 سیم از جنس روده گوسفند یا نایلون میباشد. این سیم ها به دور گوشه هایی که به حالت ستونی قرار داده شده اند پیچیده شده است.

ساز قانون از چه اجزایی تشکیل شده است؟

ساز قانون از 72 سیم که مشتکل از 24 سیم سه گانه میباشد تشکیل شده است.

در ساز قانون هر سه سیم به صورت هم صدا کوک می شوند. به بیان دیگر ساز قانون که 72 سیم دارد، 24 صدای محتلف تولید می کند. و همچنین قانون مصری که 78 سیم دارد 26 صدای مختلف از آن شنیده می شود.

ساز قانون از 13 قسمت مختلف تشکیل شده است که در ادامه آن ها را نام میبریم:

  • جعبه چوبی ذوزنقه
  • خرک
  • شیطانک
  • گوشی
  • صفحه رو
  • صفحه زیر
  • جعبه سیم گیر
  • پایه خرک
  • شبکه های صوتی
  • پرده گردان
  • مضراب
  • کلید کوک
  • حلقه های مضراب
  • پوست
  • ضلع بزرگ
  • ضلع کوچک

معرفی بهترین کلاس موسیقی اصفهانبهترین کلاس موسیقی اصفهان

اساسا کلمه خوب یا بهترین از دید هر کس متفاوت است، اما همانطور که ابتدا گفتیم آموزشگاه های موسیقی نامبرده شده طبق بازخوردها و نظرات کاربران در سال جدید جزو برترین ها می‌باشند و دارای خدمات متنوعی در زمینه موسیقی هستند. در لیست زیر تعدادی از بهترین کلاس موسیقی در اصفهان را مشاهده میکنید.

آموزشگاه موسیقی وزیری

  • مدیریت: سعید ابوطالبیان
  • واقع در خیابان سپهسالار

این آموزشگاه موسیقی با هدف آموزش آکادمیک و حرفه‌ای موسیقی به علاقمندان تاسیس گردیده است. همکاری با اساتید مجرب در حوزه موسیقی کلاسیک و ایرانی برای آموزش صفرتاصد کلیه سازها به بزرگسالان و کودکان و فراهم آوردن بهترین امکانات و محیطی امن و سالم برای یادگیری از افتخارات این مجموعه می باشد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه موسیقی هنر برتر پارتاک

  • مدیریت: مهدی ترمه باف
  • واقع در خیابان شیخ صدوق جنوبی

این آموزشگاه موسیقی با هدف آموزش آکادمیک و حرفه‌ای موسیقی به علاقمندان تاسیس گردیده است. همکاری با اساتید مجرب در حوزه موسیقی کلاسیک و ایرانی برای آموزش صفرتاصد کلیه سازها به بزرگسالان و کودکان و فراهم آوردن بهترین امکانات و محیطی امن و سالم برای یادگیری از افتخارات این مجموعه می باشد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه موسیقی نی نوا

  • مدیریت: هوشنگ کیا
  • واقع خیابان چهارباغ خواجو

این آموزشگاه موسیقی با هدف آموزش آکادمیک و حرفه‌ای موسیقی به علاقمندان تاسیس گردیده است. همکاری با اساتید مجرب در حوزه موسیقی کلاسیک و ایرانی برای آموزش صفرتاصد کلیه سازها به بزرگسالان و کودکان و فراهم آوردن بهترین امکانات و محیطی امن و سالم برای یادگیری از افتخارات این مجموعه می باشد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

سایر آموزشگاه های موسیقی در اصفهان

در جدول زیر به معرفی سایر کلاس موسیقی اصفهان همراه با آدرس حدودی می‌پردازیم. با کلیک روی نام هر اموزشگاه موسیقی می‌توانید اطلاعات دقیق‌تر شامل آدرس، شماره تماس، نظرات کاربران و توضیحات مجموعه را مشاهده کنید.

دوره های موسیقی در اصفهان

اکنون که با آموزشگاه‌های موسیقی در اصفهان آشنا شدید، اگر می‌خواهید از جزئیات دوره ها مثل تعداد جلسات، شهریه، مدرس و اطلاعات دیگر با خبر شوید، روی دکمه مشاده دوره ها در کادر زیر کلیک کنید تا بتوانید دوره‌های موسیقی در شهر اصفهان که توسط آموزشگاه های مختلف برگزار می‌شود را ببینید.

اصطلاحات رایج هنر موسیقی کدامند؟

تئوری موسیقی

به مجموع قواعد و اصطلاحات نظری موسیقی، تئوری موسیقی گفته می شود.

سلفژ (سرایش)

به طور خلاصه، خواندن و نوشتن نت های موسیقی را سلفژ می نامند. سلفژ برای بالا بردن توانائی حس شنوایی در تشخیص و درک عوامل سازنده موسیقی از قبیل: ریتم ملودی، هارمونی و غیره استفاده می شود.

نظر به اینکه این رشته بالقوه کاربرد فراوانی می تواند داشته باشد. چنانچه استفاده از آن توام با روشی منطقی و سنجیده باشد در آماده سازی هنرجویان طی مراحل مختلف (مبتدی تا مقاطع بالا) نقش موثر خواهد داشت.

وزن خوانی (ریتم خوانی)

به کار بردن صداها و سکوتها با امتداد گوناگون را که از نظر زمان با هم متناسب باشد، وزن خوانی گویند. به عبارت ساده تر، خواندن وزن قطعات موسیقی با همراهی آهنگ را می توان وزن خوانی نامید. برای وزن خوانی یک قطعه به نام نت ها توجهی نمی شود و بیشتر دنباله ی آنها که کششی را مشخص می کند مورد نظر است. در وزن خوانی نام نتها از الفاظی مانند: ۱و۲ یا ۱،۲،۳،۴،۵،۶ استفاده می شود.

نت

نت علامتی است که توسط آن، صداهای موسیقی نوشته و اجرا می گردند.

ضرب

ضرب معیاری برای سنجش زمان است. به عبارت ساده تر اگر بخواهیم هر ضرب را برابر با یک ثانیه در نظر بگیریم، می توان گفت: یک ضرب برابر است با یک ثانیه زمان و یک ثانیه زمان نیز برابر است با یک نت سیاه.

سؤالات متداول

اگر به دنبال یادگیری موسیقی باشید، احتمالا سؤالات زیادی در ذهنتان دارید. در ادامه به پاسخ تعدادی از سؤالات متداول در رابطه با کلاس موسیقی می‌پردازیم. در صورتی که پاسخ سؤال خود را پیدا نکردید، در قسمت دیدگاه ها بپرسید تا شما را راهنمایی کنیم.

  • بهبود عملکرد ادراک و شناخت
  • کاهش استرس
  • کاهش اشتها
  • تقویت حافظه
  • کمک به مدیریت درد
  • کمک به خواب بهتر
  • افزایش انگیزه
  • بهبود خلق و خو
  • کاهش علائم افسردگی
  • افزایش استقامت ورزشی

گرچه آموختن موسیقی در کودکی سریع تر و راحت و تر اتفاق می افتد اما نمی توان آختن آن را به رنج سنی خاصی محدود کرد و بدون توجه به سن، همه افراد می توانند از فواید آن بهره مند شوند؛ علاوه بر این با توجه به اینکه آموختن یک ساز و نت خوانی باعث می شود که قسمت هایی از مغز که کمتر فعال هستند مورد استفاده قرار بگیرند در کنار لذت عاطفی به فعال شدن مغز و دور شدن بیما ری هایی نظیر آلزایمر نیز کمک بسیاری می کند و از این جهت نیز در سنین بزرگسالی توصیه می شود.

توجه به آسان بودن یا دشوار بودن ساز برای کودکان و نوجوانان توصیه نمی شود چرا که آنها توان و فرصت کافی برای یادگیری هر نوع سازی را دارند و برخی معتقدند اطلاق عبارت سخت یا آسان یه سازها اشتباه است؛ تنها برای افراد مسن توصیه می شود که سازی را انتخاب کنند که یادگیری آن سریع تر است و زودتر می توانند به نتیجه برسند. 

 کودکان با توجه به توانمندی هایی که در یادگیری دارند در اغلب سازها می توانند موفق و مسلط شوند . مهمترین نکاتی که باید در نظر داشته باشیم یکی علاقمندی کودک به رنگ صدا ، ساختمان ساز و حتی جنس ساز مورد نظر(چوب ، فلز و…) است. مورد دوم این است که باید در انتخاب ، سازهایی مد نظر باشند که در هنگام یادگیری ذهن کودک را با تمامی جوانب موسیقی در گیر می کنند، مثلا اگر برای کودکی ساز کوبه ای انتخاب شود ایشان در ریتم قوی می شوند اما از شنیدن و درک اصوات مختلف و فرکانس صدا ها محروم می شوند. آخرین نکته اهمیت دادن به آینده ی پیش رو برای نوازندگی ساز انتخاب شده است، تجربه نشان داده ساز هایی که علاقه مند و مخاطب بیشتری دارند و بیشتر در ارکستر ها و یا اجرا های تک نوازی مورد استفاده قرار می گیرند بسیار زود موجب دلگرمی هنر جو و ایجاد انگیزه در ایشان می شوند .

شروع یادگیری گیتار با سبک کلاسیک اصولی تر است اما در سبک پاپ زودتر می توان به نتیجه رسید و بسته به مهارت ها و تالاش و ممارست خود، در همان جلسات اولیه می توانید نواختن یک آهنگ ساده را بیاموزید. در سیستم های آموزشی و دانشگاه های موسیقی بیشتر گیتار کلاسیک بدلیل متد آموزشی مدون تر و طول عمر آن در اروپا ، مبنا قرار می گیرد . برای کودکان پایین تر از ۱۲ سال نیز بیشتر برای شروع گیتار کلاسیک توصیه می شود. اما علاقمندانی که مایل هستند روی گیتار ریتم های مختلف را بنوازند و هم زمان با آن بخوانند می توانندگیتار پاپ را شروع کنند.

لطفا امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

نام آموزشگاه محدوده آدرس
آموزشگاه موسیقی نی داوود خیابان کاوه
آموزشگاه موسیقی نوای هزاردستان خیابان محتشم کاشانی
آموزشگاه موسیقی نوای مهر خیابان شیخ صدوق شمالی
آموزشگاه موسیقی نوا خیابان نیکبخت
آموزشگاه موسیقی نغمه مبینا خیابان بزرگمهر
آموزشگاه موسیقی نغمه گشایش خیابان مطهری
آموزشگاه موسیقی نغمه پرداز ماهور خیابان رودکی
آموزشگاه موسیقی مهرآوا سه راه سیمین
آموزشگاه موسیقی مهبانگ خیابان وحید
آموزشگاه موسیقی ملودی خیابان کمال اسماعیل
آموزشگاه موسیقی مکتوب نخست سپاهان ابتدای خیابان فلسطین
آموزشگاه موسیقی مکتب خانه زریاب خیابان خاقانی
آموزشگاه موسیقی مقام خیابان فردوسی
آموزشگاه موسیقی مجلس افروز خیابان شیخ صدوق شمالی
آموزشگاه موسیقی گلبانگ خیابان نظر شرقی
آموزشگاه موسیقی کیمیا خیابان پروین