وبلاگ نیکارو

معرفی بهترین کلاس آشپزی کرج

معرفی بهترین کلاس آشپزی کرج

ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس آشپزی کرج میپردازیم . با ما همراه باشید .

تهيه کنسرو

قاعده کلي در صنعت کنسروسازي ضد عفوني کردن مواد غذايي بوسيله حرارت در ظروف سربسته مي باشد که بدين وسيله از گنديدگي اغذيه و در نتيجه از عوامل فساد براي مدت زيادي جلوگيري مي کند. نبودن وسايل حمل و نقل مخصوص اغذيه و نداشتن سردخانه هاي مجهز جهت نگهداري آن ها ايجاب مي کند که مازاد غذاها را بصورت کنسرو در آوريم.

آب ميوه هاي کنسرو شده

ويتامين هاي موجود در آب ميوه ها، ويتامين c، ويتامين a، ويتامين b، مقداري پروتئين و نياسين مي باشد که به غير از ويتامين c، ساير مواد آن در درجات عادي محيط خواص خود را از دست نمي دهند.

ولي درصد ويتامين c موجود در مدت 12 ماه اگر در 5 درجه سانتي گراد يا کمتر از آن نگهداري شود از بين مي رود ولي اگر در 25 درجه نگه داري شوند در آخر 12 ماه، 25 درصد و در پايان 24 ماه بيش از 50 درصد آن کاهش پيدا مي کند.
کمپوت سبزيجات ـ سبزي ها از قبيل نخود سبز، لوبيا هرگاه در حرارت 25 درجه نگهداري شوند، در مدت 12 ماه حدود 15 درصد ويتامين C ، خود را از دست مي دهند. سبزي و ميوه خشک در صورتي که رطوبت آن بيش از 5 درصد و داراي پوشش قابل نفوذ در برابر هوا باشد در مدت کوتاهي مقدار مهمي از مواد مغذي خود را از دست مي دهند.
گوشت هاي کنسرو شده ـ گوشت بسته بندي شده و کنسرو منابعي براي تأمين مواد پروتئين و ساير مواد مغذي بدن مي باشند ولي با وجود اين که پروتئين اين نوع اغذيه در درجات معمولي هوا کاسته نمي شود ممکن است قدرت نيروي جذب آن ها در بدن کاهش يابد.

معرفی بهترین کلاس آشپزی کرج

معرفی بهترین کلاس آشپزی کرج

آموزشگاه آشپزی نگین گل

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی مهنا

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی مزه های نو

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی کندو

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی شف لند

مشاهده صفحه آموزشگاه


لینک مرتبط :

معرفی بهترین کلاس خیاطی کرج
معرفی بهترین کلاس کنکورکرج
معرفی بهترین کلاس فرانسه کرج
معرفی بهترین کلاس آلمانی کرج
معرفی بهترین کلاس انگلیسی کرج
معرفی بهترین کلاس قرآن کرج
معرفی بهترین کلاس یوگا کرج

منبع این مقاله