عنوان دوره:

کلاس آموزش کیک هویج و لقمه مرغ

توضیحات و سرفصل های دوره:

آشپزی به معنای یک هنر ظریف، به معنای شیوه پخت و پزی که فرانسویان آن را «آشپزی عالی» می‌نامند، در بیشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانه‌های اشراف پرورانده شده و سپس در لایه‌های پایین‌ تر جامعه گسترش یافته است. در عصر ما رستوران‌ها و هتل‌های بزرگ و گران جای آن دربار‌ها و خانه‌ها را گرفته‌اند؛ ولی گسترش آشپزی عالی در خانه‌های مردم عادی هیشه حدی دارد و تفاوت میان «آشپزی عالی» و «آشپزی عادی» کمابیش سر جای خود باقی می‌ماند. این تفاوت تنها در گرانی و ارزانی یا زیادی و کمی مواد غذایی نیست، بلکه در شیوه پخت هم هست. این دوره توسط آموزشگاه آشپزی شاتوت برگزار خواهدشد. عنوان دوره کلاس آموزش کیک هویج و لقمه مرغ میباشد. شما میتوانید سرفصل های این دوره را در بخش سرفصل های سایت مشاهده کنید.

 

 

امتیاز 0 از 5

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
کلاس آموزش کیک هویج و لقمه مرغ
کلاس آموزش کیک هویج و لقمه مرغ
کلاس آموزش کیک هویج و لقمه مرغ
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

آنلاین

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

1 خرداد 1399

زمان برگزاری

زمان برگزاری

19:00 الی 19:30

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

سه شنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

1

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

نظرات:

0

از 5
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
0.0 از 5
کیفیت استاد
0.0 از 5
کیفیت دوره
0.0 از 5
تطابق سرفصل ها
0.0 از 5
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

تاکنون 45 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.

view

افزودن به علاقه مندی ها

view

333 بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

آموزشگاه آشپزی شاتوت

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
خانم بزغانی
خانم بزغانی
دوره های این آموزشگاه

درحال بارگذاری...