کلاس سالاد و اردور
آشپزی به معنای یک هنر ظریف، به معنای شیوه پخت و پزی که فرانسویان آن را «آشپزی عالی» مینامند، در بیشتر جوامع نخست در دربار پادشاهان و خانههای اشراف پرورانده شده و سپس در لایههای پایین تر جامعه گسترش یافته است. در عصر ما رستورانها و هتلهای بزرگ و گران جای آن دربارها و خانهها را گرفتهاند؛ ولی گسترش آشپزی عالی در خانههای مردم عادی هیشه حدی دارد و تفاوت میان «آشپزی عالی» و «آشپزی عادی» کمابیش سر جای خود باقی میماند. این تفاوت تنها در گرانی و ارزانی یا زیادی و کمی مواد غذایی نیست، بلکه در شیوه پخت هم هست. این دوره توسط آموزشگاه آشپزی شاتوت برگزار خواهدشد. عنوان دوره کلاس سالاد و اردور میباشد. شما میتوانید سرفصل های این دوره را در بخش سرفصل های سایت مشاهده کنید.
امتیاز ۰ از ۵
نوع دوره
حضوری
تاریخ شروع دوره
۲۸ خرداد ۱۴۰۰
زمان برگزاری
۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰
روزهای برگزاری
پنجشنبه
تعداد جلسات
۱۰
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
ندارد
شهر
مشهد
اطلاعاتی جدید از توانمندی های مغزبا استفاده ازعلوم شناختی
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
۳۳۱ بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
آموزشگاه آشپزی شاتوت
اتمام مهلت ثبت نام
نظرات:
۰
از ۵(میانگین امتیاز کاربران)