ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس موسیقی شهرکرد میپردازیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.
شاید شما هم مانند خیلی از افراد علاقه مند به موسیقی به دنبال یک کلاس موسیقی خوب برای پرورش استعداد خود و یا فرزندتان هستید و برای این انتخاب به دنبال بهترین کلاس های موسیقی شهرکرد می گردید.
ما در نیکارو بهترین آموزشگاه های کشور را به شما معرفی خواهیم کرد با ما همراه باشید.
آشنایی با ساز کلارینت
ساز کلارینت به دلیل اینکه با دمیدن در آنها صدا تولید میشود را جزو خانواده سازهای بادی محسوب می شود. بسته به نحوهی قرار گرفتن در دهان و نحوهی دمیدن، سازهای بادی را به دستههای مختلفی
از نظر زبانه دار یا بی زبانه، با قمیش یا بدون قمیش و … تقسیم میکنند.
ساز کلارینت (قره نی) ازدسته سازهای «یک زبانه ای است» و متشکل است از یک لوله استوانه ای که انتهای تحتانی آن کمی مخروطی شده است. در انتهای بالایی ساز، تکیه گاهی مانند منقار، ازجنس چوب، کایوچو یا پلاستیک قرار گرفته، که یک سوی آن تقریبا صاف و سوی دیگر سطحی و منحنی است و در سوی صاف آن تیغه ای نیی به نام «زبانه» بر«منقار» تکیه کرده است. این قسمت را مجموعا « دهانی» می نامند که در هنگام نواختن، کاملا در دهان (و احیانا مابین دندانها) قرارمیگرد. علاوه بردهانی، قسمت های دیگر نیز در این ساز به نظر میرسند که همگی می توانند از هم جدا شوند.
تعداد کلیدها و سوراخهای ساز کلارینت (قره نی) ، بسیار بیشتراز کلیدها و سوراخ های فلوت و به همین دلیل انگشت گذاری این ساز مشکل تر از فلوت است.
انواع حرفهای ساز کلارینت معمولاً از چوب سیاه آفریقایی ساخته میشود. سازکلارینت انواع زیادی دارد که رویهم آنها را «خانواده کلارینت» میخوانند. معمولاً منظور از کلارینت نوع سوپرانوی آن است. نوعی ساز کلارینت که توانایی تولید فاصلههای موسیقی شرقی را دارد به قرهنی معروف است.
ریشهی کلمهی کلارینت را میتوان در بین نامهای ترومپتهای دورهی رنسانس و باروک جستجو کرد. برخی هم معتقدند که کلمهی کلارینت همراه کلمهی فرانسوی کلارینته به زبان انگلیسی راه پیدا کرده است.
تاریخچه:
اختراع ساز کلارینت را به یوهان کریستوف دنر در آلمان نسبت دادهاند. او در سال ۱۷۰۰ با اضافه کردن یک قطعه به ساز شالوماو، ساز کلارینت را اختراع کرد و پس از آن کلیدها و صفحههایی به این ساز اضافه شد تا به بهبود این ساز در صدا و نواختن کمک کند.

1- معرفی بهترین کلاس موسیقی شهرکرد
آموزشگاه موسیقی نی داود
2- معرفی بهترین کلاس موسیقی شهرکرد
آموزشگاه موسیقی آوا
3- معرفی بهترین آموزشگاه موسیقی شهرکرد
آموزشگاه موسیقی نوبانگ
4- معرفی بهترین آموزشگاه موسیقی شهرکرد
آموزشگاه موسیقی ماهور
لینک مرتبط:
معرفی بهترین کلاس رانندگی شهرکرد