در مطلب دیگری درباره آیلتس آکادمیک و جنرال صحبت کردیم
اما در مطلب معرفی بهترین کلاس آیلتس غرب تهران قصد داریم
به تفاوت آیلتس آکادمیک و جنرال بپردازیم، پس تا انتها مطلب با ما همراه باشید.
این مطلب را هم از دست ندهید:
تفاوت های محتوایی آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال
با توجه به اینکه داوطلبان تحصیلی در حین تحصیل در دانشگاه
باید بتوانند متون آکادمیک، درسی و علمی را به خوبی درک کنند،
به همین دلیل در آزمون آیلتس آکادمیک در بخش Reading
متن ها از کتابهای آکادمیک و مجلات علمی آورده می شوند
تا مهارت داوطلب را در خصوص درک مطالب آکادمیک و دانشگاهی بسنجند.
به همین دلیل می توان گفت سطح لغات در بخش Reading آکادمیک کمی بالاتر بوده
و نیاز به دانش واژگان بیشتری است.
همینطور در بخش Writing موضوعات داده شده
در هر دو تسک 1 و 2 نیز مرتبط با موضوعات آکادمیک و علمی بوده
تا سطح نوشتاری داوطلب در حوزه نوشتاری آکادمیک مشخص شود.
اما در خصوص آزمون آیلتس جنرال محتوای بخش Reading بیشتر حول موضوعات عمومی مانند تبلیغات، راهنمایی، مسائل روزمره و… بوده تا درک مطلب داوطلب مشخص شود.در بخش Writing آزمون جنرال تسک 1 شامل نوشتن یک نامه و در تسک دوم نیز یک موضوع نوشتاری عمومی می باشد.
برای کلاس … نیاز به راهنمایی دارید؟ اطلاعات خود را از طریق دکمه نارنجی رنگ پایین صفحه ثبت کنید. با شما تماس میگیریم.
تفاوت در بخش نمره دهی آزمون
یکی دیگر از مواردی که هر دو نوع آزمون با یک دیگر تفاوت دارند در بخش محاسبه نمره است . در مهارت Reading سیستم امتیاز دهی متفاوت بوده و داوطلبان با توجه به تعداد سوالات درست از 40 نمره دریافت می کنند.
آیلتس آکادمیک ساده تر است یا آیلتس جنرال؟
نکته ای که ابتدا باید مشخص شود این است که هدف شما از دادن آزمون آیلتس چیست؟ زیرا اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید ملزم به آزمون آیلتس آکادمیک هستید.
نکته دیگر این است که داوطلبان هر یک تجارب خود را دارد و برای هر داوطلب سختی و آسانی آزمون متفاوت خواهد بود اما به طور کلی می توان گفت احتمالاً آزمون جنرال به دلایل زیر ساده تر باشد:
- نوشتن یک نامه کوتاه ساده تر از خلاصه کردن یک نمودار یا جدول است
- کسب امتیاز 30 از 40 در بخش Reading در آزمون جنرال معادل کسب امتیاز 23 از 40 در آزمون آکادمیک است.
بدون شک قبولی در آزمون IELTS و داشتن مدرک آن برای شما فواید و مزیت های زیادی دارد ، برخی از این مزایا در ایران نیز به کار میرود و بیشتر آنها مربوط به مهاجرت و کار وتحصیل در خارج از کشور میباشد.
ی بسیاری از افراد پیش آمده است که مایل به اقدام از طریق تخصص خود می باشند.در اصل این افراد متقاضی کار در کشورهای دیگر مانند کانادا، استرالیا هستند. برای اینگونه افراد داشتن مدرک IELTS به عنوان یکی از مهمترین پارامترها به شمار می آید. بسیاری از مراکز کاریابی ، سازمان ها و شرکت ها در سطح دنیا وجود دارند که از مدرک IELTS شما به عنوان مبنای قابل اعتمادی برای استخدام شما استفاده میکنند.
داشتن گواهی معتبر زبان انگلیسی برای متقاضیان کار و افراد تحصیل کرده در بیشتر کشور های انگلیسی زبان جزو شرایط اولیه کار کردن است. سطح مهارت زبانی مورد نیاز موسسات، سازمانها و شرکت ها متفاوت است و حتی نوع مدرک IELTS (IELTS آکادمیک و یا IELTS جنرال) را نیز خود این سازمانها تعیین می کنند.
آزمون ایلتس ازمون جامعی است که اخذ مدرک آن جزو یکی از ملزومات مهاجرت به خارج از کشور است که برای اخذ این مدرک کسب حداقل نمره قبولی در ازمون نیاز است.هر کشوری میانگین نمرات خاصی را با توجه به مقررات خود مورد قبول و پذیرش قرار میدهد. بنابراین متقاضیان برای مهاجرت به هر کشور نیاز دارند تا حداقل نمره مورد پذیرش در هر بخش و همچنین میانگین را کسب کنند.
از شاخص ترین کشورها که برای مهاجرت به انان اخذ مدرک ایلتس نیاز است میتوان به استرالیا،نیوزلند،کانادا و انگلستان اشاره کرد. در بریتانیا درخواست کنندگان باید در بخش های ازمون IELTS (خواندن، نوشتاری، شنیداری و گفتاری) حداقل نمره ۶.۵ را کسب کنند.
در تمام این کشورها، حداقل نمره موردنیاز به نسبت فرصت شغلی موردنظرتان تغییرخواهد کرد. برای برخی از تخصصها متقاضیان باید حداقل نمره ۶ را در تمام بخشهای آزمون کسب کنند اما به عنوان مثال برای اموزگار ها حداقل نمره ۷ نیاز است.