وبلاگ نیکارو

معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان

معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان

ما در این مقاله سعی داریم به معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان بپردازیم . پس تا انتها با ما همراه باشید .

روش هاي صحيح طبخ مواد غذايي

طرز پختن برنج ـ در مورد برنج تا آن جا که ممکن است بصورت دمي (کته) تهيه شود. در غير اين صورت هرگز آب برنج را دور نريزيد .

بلکه براي پختن سبزيجات، آش و سوپ از آن استفاده نمائيد. برنج را هرگز ساعت ها قبل خيس نکنيد. شستن بيش از حد برنج قبل از طبخ يکي از عادات غلط است .

زيرا با اين کار مقداري از مواد نشاسته اي ويتامين ها و ساير مواد مفيد موجود در آن از بين مي رود.

بايد توجه داشت که برنج پخته از لحاظ وزن حدود دو برابر برنج خام است.
طرز طبخ سبزي ها ـ همان طور که اطلاع داريد بعضي از ويتامين ها و مواد معدني در آب محلولند، بنابر اين براي پختن سبزيها بايد دستورات زير رعايت شود:
1. قبل از پختن، سبزي را در آب به مدت زياد نگذاريد.
2. مقدار آب براي پختن سبزي حتي المقدور کم باشد.
3. ابتدا آب را جوش آورده بعد سبزي را در آن بريزيد بخصوص در مورد سيب زميني.
4. سبزي هايي را که بايستي با پوست پخت، پوست نکنيد مانند سيب زميني.
5. سبزيها را بصورت يکنواخت خرد کنيد و هر قسمت سبزي را جداگانه بپزيد مثل برگ و ساقه اسفناج.
6. آب سبزي ها را هرگز دور نريزيد و براي خورش ها يا آب گوشت استفاده کنيد.
7. درب ظرف را ببنديد و در موقع پختن سعي شود غذا را کمتر بهم بزنيد.
8. غذا را تا حدي بپزيد که بايد پخته شود نه آن قدر که له شود.
9. غذا را پس از پختن مصرف کنيد تا از خطر مسموميت محفوظ بمانيد.

معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان

آموزشگاه آشپزی لیدی کیک

مشاهده صفحه آموزشگاه


معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان

آموزشگاه آشپزی عسل بانو

مشاهده صفحه آموزشگاه


معرفی بهترین آموزشگاه آشپزی همدان

آموزشگاه آشپزی سارینا

مشاهده صفحه آموزشگاه


معرفی بهترین آموزشگاه آشپزی همدان

آموزشگاه آشپزی پانیذ

مشاهده صفحه آموزشگاه


معرفی بهترین آموزشگاه آشپزی همدان

آموزشگاه آشپزی اوریگانو

مشاهده صفحه آموزشگاه


در پایان مقاله معرفی بهترین کلاس آشپزی همدان میخواهیم نظر شما را به سایر کلاس های مرتبط در شهر همدان جلب کنیم.

لینک مرتبط :

معرفی بهترین کلاس کنکور همدان
معرفی بهترین کلاس بازیگری همدان
معرفی بهترین کلاس زبان همدان

منبع نوشتاری این مقاله