ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس آشپزی غرب تهران میپردازیم. تاانتها با ما همراه باشید.
هنرآشپزی
در یک تعریف جامع، آشپزی یک هنر، فناوری و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما یا بدون آن میباشد.
آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آمادهکردن مواد غذایی برای مصرف است.
این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم ، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است.
وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همینطور کشورهای اروپایی و آمریکایی.

پل بوکوز (Paul Bocuse) کیست ؟
پل بوکوز در فرانسه با نام پدر هنر آشپزی مشهور است. او چندین سال است که بهعنوان نمادی از آشپزی در فرانسه شناخته میشود. بوکوز، سفیر آشپزی مدرن فرانسوی بود. و بهعنوان یکی از بهترین آشپزانی شناخته میشد که آشپزی جدید فرانسوی را به اوج خود رساند. این سبک جدید آشپزی، برخلاف آشپزی سنتی فرانسه که بر تجمل غذاها تأکید بیشتری دارد. بر استفاده از مواد غذایی تازه و باکیفیت متمرکز است.
او بهتنهایی حرف اول را در دنیای غذا و آشپزی نمیزد، بلکه شاگردانی که تربیت کرد. برترین سرآشپزان سراسر دنیا شدند. بوکوز در سال ۱۹۷۵ میلادی برای اولین بار، «سوپ قارچ دنبلان» را برای یک مراسم شام رسمی ریاستجمهوری در کاخ الیزه ابداع و ارائه کرد. وی در سال ۲۰۱۱ میلادی بهعنوان آشپز قرن انتخاب شد.
معرفی بهترین کلاس آشپزی غرب تهران
آموزشگاه آشپزی پینوبا
آموزشگاه آشپزی نگارشید
آموزشگاه آشپزی شیرینکده
آموزشگاه آشپزی بانو وزیری
لینک مرتبط :