کلاس آشپزی غرب تهران

معرفی بهترین کلاس آشپزی غرب تهران

ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس آشپزی غرب تهران میپردازیم. تاانتها با ما همراه باشید.

بازار کار آشپزها

فرصت‌های شغلی در مشاغل حرفه‌ای صنایع غذایی می‌تواند کساد و بی رونق شود، به ویژه حرفه آشپزی. براساس آمار بدست آمده در سال‌های 2014 تا 2015 در ایالات متحده، 115 هزار و 400 نفر آشپز و 807 هزار و 800 نفر کارآموز آشپزی هستند و این بدان معناست که از هر 8 نفر یک نفر آشپز می‌شود.

این آمار نشان می‌دهد آشپز و آشپزی از اهمیت بالایی برخوردار است و روز به روز بر تعداد داوطلبان این رشته افزوده می‌شود. به‌رغم داوطلبان زیاد، این رشته سختی‌های زیادی دارد و آشپز شدن کاری استثنایی است که از عهده هر کسی برنمی‌آید.

معرفی بهترین کلاس آشپزی غرب تهران

این مطلب را هم از دست ندهید:

معرفی بهترین کلاس آشپزی شرق تهران

پل بوکوز (Paul Bocuse) کیست ؟

پل بوکوز در فرانسه با نام پدر هنر آشپزی مشهور است. او چندین سال است که به‌عنوان نمادی از آشپزی در فرانسه شناخته می‌شود. بوکوز، سفیر آشپزی مدرن فرانسوی بود. و به‌عنوان یکی از بهترین آشپزانی شناخته می‌شد که آشپزی جدید فرانسوی را به اوج خود رساند. این سبک جدید آشپزی، برخلاف آشپزی سنتی فرانسه که بر تجمل غذاها تأکید بیشتری دارد. بر استفاده از مواد غذایی تازه و باکیفیت متمرکز است.

او به‌تنهایی حرف اول را در دنیای غذا و آشپزی نمی‌زد، بلکه شاگردانی که تربیت کرد. برترین سرآشپزان سراسر دنیا شدند. بوکوز در سال ۱۹۷۵ میلادی برای اولین بار، «سوپ قارچ دنبلان» را برای یک مراسم شام رسمی ریاست‌جمهوری در کاخ الیزه ابداع و ارائه کرد. وی در سال ۲۰۱۱ میلادی به‌عنوان آشپز قرن انتخاب شد.

برای کلاس آشپزی نیاز به راهنمایی دارید؟ اطلاعات خود را از طریق دکمه نارنجی رنگ پایین صفحه ثبت کنید. با شما تماس می‌گیریم.

لطفا امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

close

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید روی دکمه نارنجی پایین کلیک کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.