معرفی بهترین کلاس آشپزی شیراز

معرفی بهترین کلاس آشپزی شیراز

آشپزی یکی از پرطرفدارترین هنرهایی است که از محبوبیت بسیار زیادی در سنین مختلف جامعه برخوردار است. اگر ساکن شهر شیراز هستید و به آشپزی علاقه دارید، با ما همراه باشید. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین کلاس آشپزی شیراز بپردازیم، اما بهتر است ابتدا کمی با این هنر پرطرفدار آشنا شویم. 

اهمیت کلاس آشپزی

آشپری در کنار سایر فعالیت های روزمره یک خانوم خانه دار و یا حتی شاغل از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در واقع امروزه آشپزی تنها برای رفع نیاز گرسنگی ؛ برای خیلی از افراد انجام نمیگیرد بلکه شوق آموزش هنر آشپزی است که مارا به سمت این حرفه سوق میدهد . شاید شما هم با دیدن تصویر جذاب یک سالاد یا دسر به فکر پخت و ساخت افتاده باشید . اما عدم توانایی شما در جهت تدارک دیدن این وعده غذایی بی سرانجام بوده و دست از تلاش کشیده اید . ما در این مقاله سعی داریم بهترین های این حرفه را به شما در شهر شیراز معرفی کنیم ؛ پس با ما همراه باشید .

یک تعریف ساده از آشپزی

در یک تعریف جامع، آشپزی یک هنر، تکنولوژی و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما یا بدون آن میباشد.آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین‌طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.

پختن به روش‌های مختلفی که مواد غذایی را به کمک حرارت دادن، آماده خوردن می‌کنند گفته می‌شود. پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپَز انجام شود. این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند.

معرفی بهترین کلاس آشپزی شیراز

بهترین کلاس آشپزی شیراز

اساسا کلمه خوب یا بهترین از دید هر کس متفاوت است، اما همانطور که ابتدا گفتیم آموزشگاه های آشپزی نامبرده شده طبق بازخوردها و نظرات کاربران در سال جدید جزو برترین ها می‌باشند و دارای خدمات متنوعی در زمینه آموزش حوزه های مختلف آشپزی و شیرینی پزی هستند. در لیست زیر تعدادی از بهترین کلاس آشپزی شیراز را مشاهده میکنید. ما در نیکارو بهترین آموزشگاه های کشور را به شما معرفی خواهیم کرد.

آموزشگاه آشپزی مارال

  • مدیریت: مهرانگیز علی پور
  • واقع در بیست متری سینما سعدی

آکادمی آشپزی کلیه دوره های آشپزی شامل انواع خوراکهای ایرانی و فرنگی، انواع کباب، نوشیدنیهای سرد و گرم، انواع سالاد و اردور و … به صورت آموزش گام به گام از مبتدی تا پیشرفته برگزار می گردد. این مجموعه از ابتدای تاسیس خود کوشیده است با همکاری با بهترین اساتید و فراهم نمودن امکانات لازم برای فراگیران، علاقمندان به آشپزی را در یادگیری هر چه بهتر و سریعتر این هنر یاری نمایند.

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی شیرین

  • مدیریت: شیرین چیزفهم
  • واقع در خیابان زند

آکادمی آشپزی کلیه دوره های آشپزی شامل انواع خوراکهای ایرانی و فرنگی، انواع کباب، نوشیدنیهای سرد و گرم، انواع سالاد و اردور و … به صورت آموزش گام به گام از مبتدی تا پیشرفته برگزار می گردد. این مجموعه از ابتدای تاسیس خود کوشیده است با همکاری با بهترین اساتید و فراهم نمودن امکانات لازم برای فراگیران، علاقمندان به آشپزی را در یادگیری هر چه بهتر و سریعتر این هنر یاری نمایند.

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی فرینوش

  • واقع در میدان صنایع

این آکادمی آشپزی در جهت اعتلای دانش آشپزی و شیرینی پزی کشور اقدام به برگزاری دوره های متنوع و کاربردی آشپزی به صورت ورکشاپ و عملی کرده است.

مشاهده صفحه آموزشگاه

سایر آموزشگاه های آشپزی در شیراز

در جدول زیر به معرفی سایر کلاس آشپزی شیراز همراه با آدرس حدودی می‌پردازیم. با کلیک روی نام هر اموزشگاه بازیگری می‌توانید اطلاعات دقیق‌تر شامل آدرس، شماره تماس، نظرات کاربران و توضیحات مجموعه را مشاهده کنید.

نام آموزشگاه محدوده آدرس
آموزشگاه آشپزی کدبانوی ایرانی بلوار فرصت شیرازی
آموزشگاه آشپزی سلوا بلوار استقلال
آموزشگاه آشپزی سرآشپز ایرانی فلکه گاز
آموزشگاه آشپزی زهرا شیشه بر خیابان نادر
آموزشگاه آشپزی زنبور بلوار چمران
آموزشگاه آشپزی پارس ملاصدرا، خیابان جمالی
آموزشگاه آشپزی سرو میدان احسان

دوره های آموزش آشپزی در شیراز

اکنون که با آموزشگاه‌های آشپزی در شیراز آشنا شدید، اگر می‌خواهید از جزئیات دوره ها مثل تعداد جلسات، شهریه، مدرس و اطلاعات دیگر با خبر شوید، روی دکمه مشاده دوره ها در کادر زیر کلیک کنید تا بتوانید دوره‌های آشپزی در شیراز را که توسط آموزشگاه های مختلف برگزار می‌شود را ببینید.

معیارهای انتخاب بهترین کلاس آشپزی

در انتخاب مناسب ترین کلاس آشپزی، مهم است که معیارها و انتظارات خود را بشناسید و مطابق با آنها تصمیم بگیرید که کدام کلاس و آموزشگاه برای شما مفیدتر خواهد بود. اما به صورت کلی معیارهایی وجود دارند که بهتر است قبل از انتخاب کلاس آن ها را حتما بررسی کنید. معیارهایی مثل:

  • سابقه و مهارت اساتید
  • سبک آموزش
  • مطابقت سبک غذاها مانند ملیت آنها با خواست و هدف شما
  • تجهیزات و امکانات رفاهی و آموزشی آموزشگاه
  • تنوع دوره ها و آموزش ها، مطابق با نیاز شما
  • نظرات و خروجی هنرجوهای پیشین
  • هزینه کلاس ها متناسب با بودجه شما و سطح کیفیت آموزش
  • اعطا یا عدم اعطای مدرک معتبر

به صورت کلی آشپزی هنری مهم است و افراد زیادی با آن به شهرت و محوبیت رسیده اند پس بهتر است به آن کمی جدی تر نکاه کنید چرا که کلاس های آشپزی هم می توانند نقطه عطفی در زندگی شما باشند. این معیارها می توانند شما را در انتخاب بهترین کلاس آشپزی شیراز یاری کنند.

سؤالات متداول

اگر به دنبال یادگیری بازیگری باشید، احتمالا سؤالات زیادی در ذهنتان دارید. در ادامه به پاسخ تعدادی از سؤالات متداول در رابطه با کلاس بازیگری می‌پردازیم. در صورتی که پاسخ سؤال خود را پیدا نکردید، در قسمت دیدگاه ها بپرسید تا شما را راهنمایی کنیم.

عموما منظور از غذاهای سنتی در آموزشگاه های آشپزی داخل ایران، غذاهای اصیل و رایج ایرانی هستند که شامل انواع پلو و خورشت ها، انواع کباب و جوجه کباب، آبگوشت، حلیم، کتلت، انواع شامی ها و … می شوند و غالبا زمان پخت طولانی دارند.

منظور از غذاهای بین الملل در آموزشگاه های آشپزی، غذاهایی با اصالت و مرجعیت کشورهای دیگر هستند که در سطح بین المللی مشهور و پرطرفدار شده اند و در اکثر رستوران های دنیا طبخ می شوند.

فینگر فودها غذاهای سریع و کوچکی هستند که به دلیل حجم کم، راحت سرو می شوند و برای پذیرایی در مهمانی ها، بسیار ایده آل هستند. در آموزشگاه های آشپزی مختلف، می توانید صدها مدل فینگرفود آموزش داده می شود.

در دوره های آموزش فست فود، انواع پیتزا, همبرگر, سوخاری ها, انواع ساندویچ و دیگر فست فودها آموزش داده میشود که نسبت به دیگر غذاها، زمان کمتری برای آماده شدن احتیاج دارند و در جامعه شلوغ و پرمشغله امروز بسیار پرطرفدار هستند.

در دوره های آموزشی مربوط به مهارت های کافی شاپ، جدیدترین متدهای ساخت نوشیدنی های سرد و گرم، بستنی ها، انواع شیک ها و گلاسه ها، ماگاریتاها، آبمیوه های طبیعی، اسموتی، کیک ها و… آموزش داده میشود.

یک آشپز بعد از گذراندن دوره های آشپزی میتواند در مراکز تهیه غذا, رستوران ها, فست فود ها و شرکت ها مشغول به کار شود در غیر این صورت میتواند برای خودش یک رستوران یا فست فود راه اندازی کند و مدیریت آن را برعهده بگیرد . همچنین آشپز های حرفه ای و باسابقه میتوانند یک آموزشگاه آشپزی تاسیس کنند و به هنرجویان آموزش دهند.
خیلی از افراد نیز بعد از گرفتن مدرک بین المللی آشپزی اقدام به مهاجرت کشورهایی میکنند که فرصت های شغلی زیادی برای آشپزی در آنجا وجود دارد همچون کانادا. ترکیه و استرالیا

 

نگهداري غذا با سرما

استفاده از درجه حرارت پائين، پس از خشک کردن متداولترين روش نگهداري مواد غذايي بوده است.

مثلا در دکه هاي ماهي فروشي براي تازه نگه داشتن و نگهداري مواد غذايي جهت فروش از يخ استفاده مي شود. روش هاي خنک سازي با نوع ماده غذايي فرق مي کند. تکه هاي گوشت بره را مي توان منجمد ساخت اما در مورد گوشت گاو چنين نيست زيرا خنک شدن آهسته توده هاي بزرگ گوشت باعث مي شود که بلور هاي يخ در بافت ايجاد شود.

در اين عمل ياخته ها پاره شده و در نتيجه وقتي گوشت را براي مصرف از انجماد خارج مي کنند، مقدار زيادي مايعات از دست مي دهد و بافت آن دچار تغييراتي مي شود. وجود فريزرهاي خانگي باعث شده است که خانواده ها بتوانند موادي را خود حفظ و نگهداري کنند. براي بيشتر ميوه هاي تابستاني فقط کافي است آن ها را در بسته بنديهاي بدون نفوذ و دور از بخار آب نگه داريم.

بقيه ميوه ها مثل سيب را بايد ابتدا پخت چون در غير اين صورت به علت واکنش هاي آنزيمي پس از بيرون آمدن از حالت انجماد خراب مي شود به همين دليل سبزيها را هم بايد قبل از منجمد کردن، سفيد کرده به سرعت خنک کنند. پس از خارج کردن دل و روده ماهي آن را در صورت لزوم تکه کرده و پس از شستن، بايد به سرعت منجمد کرد.

غذاهاي نيمه آماده را مي توان تحت انجماد قرار داد مثلا انواع خميرها، نان، کيک هاي ميوه اي را مي توان در فريزر خانگي يا بصورت تجارتي منجمد ساخت و در موقع مصرف در صورت لزوم پخت آن ها را کامل کرد.

لطفا امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات