campain
کلاس آشپزی شمال تهران

معرفی بهترین کلاس آشپزی تهران

ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس آشپزی شمال تهران میپردازیم. تاانتها همراه ما باشید.

کلاس آشپزی

آشپزی در زمان های قدیم یک هنر در بین زنان و دختران بود که امروزه به یکی از مشاغل های پردرآمد تبدیل شده است و برخی از آقایان نیز به این هنر پرداخته اند و حتی آموزش نیز می دهند. بسیاری از افراد نیز به این هنر علاقه دارند به همین دلیل اقدام به آموزش می کنند تا بتوانند با استفاده از این هنر کسب درآمد کنند. ما می خواهیم در این مطلب شما را با بهترین کلاس های آشپزی در تهران آشنا کنیم تا با آگاهی کامل بتوانید در این کلاس ها شرکت نمایید با ما همراه باشید و این مطالب مفید را مطالعه نمایید.

معیارهای انتخاب بهترین کلاس آشپزی

در انتخاب مناسب ترین کلاس آشپزی، مهم است که معیارها و انتظارات خود را بشناسید و مطابق با آنها تصمیم بگیرید که کدام کلاس و آموزشگاه برای شما مفیدتر خواهد بود. اما به صورت کلی معیارهایی وجود دارند که بهتر است قبل از انتخاب کلاس آن ها را حتما بررسی کنید. معیارهایی مثل:

  • سابقه و مهارت اساتید
  • سبک آموزش
  • مطابقت سبک غذاها مانند ملیت آنها با خواست و هدف شما
  • تجهیزات و امکانات رفاهی و آموزشی آموزشگاه
  • تنوع دوره ها و آموزش ها، مطابق با نیاز شما
  • نظرات و خروجی هنرجوهای پیشین
  • هزینه کلاس ها متناسب با بودجه شما و سطح کیفیت آموزش
  • اعطا یا عدم اعطای مدرک معتبر

به صورت کلی آشپزی هنری مهم است و افراد زیادی با آن به شهرت و محوبیت رسیده اند پس بهتر است به آن کمی جدی تر نکاه کنید چرا که کلاس های آشپزی هم می توانند نقطه عطفی در زندگی شما باشند.

آینده شغلی و بازار کار آشپزی

فرصت‌های شغلی در مشاغل حرفه‌ای صنایع غذایی می‌تواند کساد و بی رونق شود، به ویژه حرفه آشپزی. براساس آمار بدست آمده در سال‌های 2014 تا 2015 در ایالات متحده، 115 هزار و 400 نفر آشپز و 807 هزار و 800 نفر کارآموز آشپزی هستند و این بدان معناست که از هر 8 نفر یک نفر آشپز می‌شود.

این آمار نشان می‌دهد آشپز و آشپزی از اهمیت بالایی برخوردار است و روز به روز بر تعداد داوطلبان این رشته افزوده می‌شود. به‌رغم داوطلبان زیاد، این رشته سختی‌های زیادی دارد و آشپز شدن کاری استثنایی است که از عهده هر کسی برنمی‌آید.

بهترین کلاس آشپزی تهران

بهترین کلاس آشپزی تهران کجاست؟

در تهران کلاس های آموزش آشپزی زیادی وجود دارد که افراد علاقمند می توانند به این کلاس ها مراجعه نمایید و اقدام به یاد گیری آشپزی کنند. در ادامه تعدادی از بهترین‌های کلاس آشپزی تهران را به شما معرفی کنیم تا با آگاهی کامل بتوانید به این کلاس ها مراجعه کنید و سپس اقدام به آشپزی نمایید و با استفاده از این هنر کسب در آمد کنید.

آموزشگاه آشپزی شیرین بیان

  • مدیریت: خانم حسینی
  • توضیحات: آموزشگاه آشپزی شیرین بیان واقع در سعادت آباد از بهترین و برترین برگزارکنندگان دوره های متنوع و کاربردی آشپزی است و سالهاست زیر نظر اساتید درجه یک و مجرب آشپزی اقدام به آموزش سرفصل ها و اصول آشپزی به هنرجویان می‌کند.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی ساناز ساینا

  • توضیحات: آموزشگاه آشپزی ساناز ساینا در خیابان ولیعصر، بالاتر از سه راه زعفرانیه قرار دارد. آموزشگاه آشپزی ساناز ساینا با فراهم آوردن بهترین امکانات و فضای آموزشی مناسب و استفاده از متد آموزشی روز دنیا بر اساس آموزش عملی و شغل محور برای ورود هرچه سریعتر کار آموزان به بازار کار این رشته تلاش می‌کند.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی شمیلا

  • توضیحات: آکوزشگاه آشپزی شمیلا در سعادت آباد، سرو غربی واقع شده و با سال ها سابقه برگزاری دوره های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی، زیر نظر بهترین و ممتازترین اساتید این حرفه، جدیدترین متد های آموزش آشپزی و قنادی را به هنرجویان و علاقمندان این حوزه ارائه می دهد. آموزش‌ها شامل آموزش تخصصی تزیین کیک از پایه تا پیشرفته، آموزش کامل دوره کافی شاپ، فینگرفود و پارتی فود، دوره های دسر و سالاد، انواع غذاهای سنتی و بین المللی، انواع نان های حجیم و نیمه حجیم، انواع کباب و … می‌باشد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی آرسس شف

  • توضیحات: آموزشگاه آشپزی آرسس در خیابان بهشتی تهران واقع شده و از بهترین و برترین برگزارکنندگان دوره های متنوع و کاربردی آشپزی است.

مشاهده صفحه آموزشگاه

بهترین اموزشگاه آشپزی تهران

بهترین کلاس آشپزی غرب تهران

در لیست زیر به معرفی تعدادی از بهترین کلاس آشپزی غرب تهران میپردازیم.

آموزشگاه آشپزی پینوبا

  • واقع در شهرک اکباتان

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی نگارشید

  • واقع در بزرگراه اشرفی اصفهانی، بلوار مرزداران

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی شیرینکده

  • واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی بانو وزیری

  • واقع در بلوار اشرفی، خیابان خجسته پور

مشاهده صفحه آموزشگاه

بهترین کلاس آشپزی شرق تهران

در لیست زیر تعدادی از بهترین های کلاس آشپزی شرق تهران را به شما معرفی میکنیم.

آموزشگاه آشپزی بانو دانش

  • مدیریت: خانم صالحی
  • واقع در فلکه سوم تهرانپارس

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی سفره ایرانی

  • مدیریت: خانم معصومه مرعشی
  • واقع در میدان هفت حوض

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی شهرزاد خاتون

  • واقع در نارمک، گلبرگ شرقی

مشاهده صفحه آموزشگاه

آموزشگاه آشپزی پروين دخت

  • مدیریت: آقای اکبری
  • واقع در تهرانپارس

مشاهده صفحه آموزشگاه

آشپزی چیست؟

آشپزی یک هنر برای فراهم کردن غذا می باشد که با استفاده از گرما و سرما انجام می شود. هزاران سال پیش که آتش کشف شد آشپزی نیز رونق پیدا کرد و در هر کشوری با توجه به مزاج و علاقه اقدام به پخت غذا کردند و پختن غذا به روش های مختلفی صورت گرفت. امروزه نیز یکی از راه های آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم یک کشور، آشنایی با هنر آشپزی و عادت های غذایی مردم آن کشور می باشد.

در واقع می توان گفت که آشپزی هنر تبدیل مواد غذایی خام به غذاهای خوشمزه و لذیذ است. یک آشپز خوب کسی است که طرز تهیه انواع غذاها را بداند و مهارت کافی داشته باشد و بتواند با استفاده از این مهارت کسب درآمد نماید. آشپَزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپَزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.

هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپَزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین‌طور کشورهای اروپایی و آمریکایی. پختن به روش‌های مختلفی که مواد غذایی را به کمک حرارت دادن، آماده خوردن می‌کنند گفته می‌شود. پختن مواد غذایی ممکن است در یک ظرف در بسته و تحت فشار به نام زودپَز انجام شود. این روش، سرعت پخت را افزایش می‌دهد و ویتامین‌های غذا نیز بهتر در آن باقی می‌مانند.

آشپَز

آشپز شغلی است که فرد کار تهیه و آماده‌سازی غذا را به عهده می‌گیرد که در بعضی از کشورها مانند آلمان اتریش سوئیس کانادا برای کسب عنوان آشپَزی فرد باید بعد از سه سال کارآموزی در آزمونی شرکت کند و در صورت قبولی در آزمون مورد نظر این عنوان را کسب کند.

به صورت کلی، یک آشپز نیاز به ویژگی هایی دارد که میزان و شدت آنها می تواند در کیفیت کار آنها اثرگذار باشد؛ مانند:
  • داشتن دانش کافی در رابطه با کیفیت مواد غذایی اولیه و توانایی انتخاب بهترین آنها.
  • داشتن علاقه و تمایل کافی
  • کنترل مدیریت و سازماندهی فضای کار و آشپزخانه
  • سرعت عمل و تمرکز بالا
  • خلاقیت و سلیقه، دقت و توجه کافی 
  • توانایی کنترل فشار و مدیریت زمان و حجم کار
  • صبر شکیبایی
  • رعایت بهداشت و اصول ایمنی و سلامت
  • تسلط بر رسپی غذاهای گوناگون و رعایت تنوع 

سر آشپز

سرآشپز فردی است که در یک رستوران یا آشپزخانه بزرگ مثل آشپزخانه‌های غذاخوریها، هتلها، کشتی‌ها، غذاخوری جاهای نظامی و غیره، به صورت حرفه‌ای آشپَزی می‌کند و سرپرستی آشپزهای دیگر را به عهده دارد.

روش‌ های آشپزی

روش های مختلفی برای هنر آشپزی وجود دارد که ما در این مطلب به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • پختن در تنور یا فر یا مایکروویو

کیک ها و شیرینی ها و حتی برخی از غذا های ایرانی در داخل فر و یا تنور پخته می شوند و اگر این غذاها روی گاز پخته شوند نتیجه خوبی نخواهند داشت.

  • پختن در آب یا همان آب پز کردن

برخی از غذاها هستند که آب پز کردن آن توصیه می شود تا ویتامین های لازم در آن مواد غذایی به وسیله آب پز کردن از بین نرود.

  • پختن در روغن یا همان سرخ کردن

پختن غذا در روغن همان طور که از نامش پیداست با استفاده از روغن و مواد غذایی صورت می گیرد.

نکاتی برای آشپزی آسان :

 اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای ( حدوداً 15 دقیقه ) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

 میوه‌های قرمز رنگ را قبل از شستن حتماً چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

 همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید،‌ از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.

 هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی‌گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتماً ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن شان خوب گرفته شود.

 برای خوش‌ طعم شدن ماهی سرخ‌ شده، چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آب‌لیمو اضافه کنید.

 هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب‌لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

• برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

 اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

 برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آب جوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب لیمو قرار دهید.

 برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.

 برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

 اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمز رنگ حفظ شود، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

 اگر گوجه فرنگی ای خریده‌اید که هنوز کاملاً قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

 برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

 برای اینکه برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

 اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

 اگر می‌خواهید سیب‌ زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

 برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

 برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چای‌خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.

 به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.

 هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

لطفا امتیاز دهید

4 دیدگاه دربارهٔ «معرفی بهترین کلاس آشپزی تهران»

  1. نگین صادق الحسینی

    طرز تهیه فروماژ ها رو هم لطفا بزارید .
    دسرهای خوشمزخ بزارید .

  2. اعتقاد شرکت ارسس شف به سوی فردایی بهتر است.ما معتقدیم که یک کارمند با انگیزه و با صلاحیت توانایی تغییر سرنوشت هر مجموعه ای را داراست.ما معتقدیم که یک کارمند متعهد بایستی راهی طولانی را برای افزایش و بهتر کردن اعتبار مجموعه طی کند. تعهد او روحیه و اعتماد به نفس او و دیگر هم تیمی هایش را افزایش داده و منجربه موفقیت موسسه ای می شود که کارمند در آن تبدیل به ستونی مهم و مرکزی شده است.ما متعقد به ایجاد ارتباط بلند مدت با مشتریان خود از طریق آموزش کیفی خدمات پشتیبانی و فراهم نمودن بهترین معارفه ها و راهنمایی هایی هستیم که می تواند نتایج موثرتر و سریع تری در بر داشته باشد.ما معتقد به فعالیت و ارتباط دو جانبه با ارباب رجوع هستیم که در آن نیازها و خواسته های آنان را شنیده و سپس با یک روش منحصر بفرد که برای هر کدام از مشتریانمان متفاوت است آنان را در رسیدن به خواسته ها و نیازهایشان یاری رسانیم.مجموعه این موارد و مواردی دیگر چیزی است که ما آن را “تغییر به سوی آینده” می خوانیم و شرکت پاوان ارسس (ارسس شف)بر این اعتقاد است که منبع تمامی راه حلها و کمک به حل نیازها و مشكلات شما را در اختیار دارد.امروزه که هتلهای زنجیره ای بزرگ با متحد شدن عرصه را برای فعالیت و رقابت هتلها.رستورانها و کافی شاپهای کوچکتر تنگ کرده اند، شرکت پاوان ارسس (ارسس شف) با علم و تجربه در تبدیل سرمایه از دست رفته به واحدهای در حال رشد، و با مشاورین اهل فن که تجربیات گسترده ای در تمامی سطوع مدیریتی، فروش و بازاریابی، و تعیین منابع و تهیه تجهیزات دارند همواره در کنار شما خواهد بود

    حتما به سایت ارسس شف سر بزنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.