ما در این مقاله به معرفی مهمترین معیارهای انتخاب کلاس آشپزی، چند نکته ساده برای آشپزی آسان و معرفی بهترین کلاس آشپزی شرق تهران میپردازیم. تاانتها با ما همراه باشید.
بهترین در حرفه آشپزی
برای کسانی که به غذا و خوراکیها، علاقهٔ خاصی نشان میدهند. یک غذای عالی و لذیذ میتواند بدترین روزها را به یک روز خوب و عالی تبدیل کند. امروزه با وجود سایتها، کتابها و برنامههای تلویزیونی متعددی که در مورد آشپزی تهیه و منتشر میشود. به دستورهای غذایی خوب دسترسی داریم. ولی با وجود این، هنوز افرادی هستند که با خلاقیت و علاقهٔ وافر خود، با تهیهٔ لذیذترین غذاها در بهترین رستورانهای دنیا، مردم را شگفتزده میکنند. سرآشپزها، شغل جذاب و البته سختی دارند. و برای اینکه به بهترین آشپزهای دنیا تبدیل شوند، راهی طولانی و سخت را طی کردهاند.
غذا خوردن در رستوران، در سراسر دنیا، یکی از لذتبخشترین تفریحات مردم است. غذاهای رستورانها توسط بهترین و خلاقترین و ماهرترین سرآشپزان تهیه میشوند.

این مطلب را هم از دست ندهید:
معیارهای انتخاب بهترین کلاس آشپزی
در انتخاب مناسب ترین کلاس آشپزی، مهم است که معیارها و انتظارات خود را بشناسید و مطابق با آنها تصمیم بگیرید که کدام کلاس و آموزشگاه برای شما مفیدتر خواهد بود. اما به صورت کلی معیارهایی وجود دارند که بهتر است قبل از انتخاب کلاس آن ها را حتما بررسی کنید. معیارهایی مثل:
- سابقه و مهارت اساتید
- سبک آموزش
- مطابقت سبک غذاها مانند ملیت آنها با خواست و هدف شما
- تجهیزات و امکانات رفاهی و آموزشی آموزشگاه
- تنوع دوره ها و آموزش ها، مطابق با نیاز شما
- نظرات و خروجی هنرجوهای پیشین
- هزینه کلاس ها متناسب با بودجه شما و سطح کیفیت آموزش
- اعطا یا عدم اعطای مدرک معتبر
به صورت کلی آشپزی هنری مهم است و افراد زیادی با آن به شهرت و محوبیت رسیده اند پس بهتر است به آن کمی جدی تر نکاه کنید چرا که کلاس های آشپزی هم می توانند نقطه عطفی در زندگی شما باشند.
افراد زیادی هستند که از طریق آشپزی نه تنها در سطح خانواده و دوستان که حتی در سطح بین المللی نیز شناخته شده اند، مانند آنتونی بوردین.
آنتونی بوردین (Anthony Bourdain) کیست ؟
آنتونی بوردین، سرآشپز، نویسنده و برنامهساز و مجری آمریکایی بود که ۲۰ سال پیش، کار خود را بهعنوان ظرفشوی در رستورانی آغاز کرد و بهمرور زمان به گروه کمکآشپزها پیوست. بهتدریج توانست جایگاه بهتری کسب کند و در نهایت سرآشپز شد. آنتونی، تکنیک خاص خود را برای تهیهٔ غذاها داشت و عاشق چشیدن طعم غذاهای مختلف بود.
نویسندهٔ کتاب «آشپزخانه سری: ماجراجویی در جهان شکم»، علاقهٔ وصفناپذیری به غذا و پختوپز داشت؛ از تهیهٔ برنامههای تلویزیونی و مستند گرفته تا اداره کردن یک وبلاگ شخصی. آنتونی بوردین، به هر آنچه که در دنیای غذا به آن علاقه داشت، دست پیدا کرده بود و نام او در بین بهترین آشپزهای دنیا میدرخشد.
بهترین کلاس آشپزی شرق تهران
در لیست زیر تعدادی از بهترین کلاس آشپزی شرق تهران را به شما معرفی میکنیم:
آموزشگاه آشپزی بانو دانش
آموزشگاه آشپزی سفره ایرانی
آموزشگاه آشپزی شهرزاد خاتون
آموزشگاه آشپزی پروين دخت
برای کلاس آشپزی نیاز به راهنمایی دارید؟ اطلاعات خود را از طریق دکمه نارنجی رنگ پایین صفحه ثبت کنید. با شما تماس میگیریم.
نکاتی برای آشپزی آسان :
• اگر کاهو تلخ است، میتوانید آن را چند دقیقهای ( حدوداً 15 دقیقه ) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
• میوههای قرمز رنگ را قبل از شستن حتماً چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.
• همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد میکند که به بهتر رسیدن سایر میوهها و سبزیها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیدهای دارید، از سیب برای رسیدن سریعتر آن استفاده کنید.
• هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از 180 درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتماً ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن شان خوب گرفته شود.
• برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقهای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیبزمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز میتوانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.
• هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
• برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
• اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
• برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آب جوش قل بزند. حتی میتوانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب لیمو قرار دهید.
• برای گرفتن بوی کلم در غذا میتوانید از تکهای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.
• برای نگهداری سبزیها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
• اگر میخواهید رنگ و بوی ادویههای قرمز رنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.
• اگر گوجه فرنگی ای خریدهاید که هنوز کاملاً قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
• برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.
• برای اینکه برنج سفید شود، میتوانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
• اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
• اگر میخواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.
• برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلمها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
• برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.
• به جای شکستن تخممرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخممرغ وارد غذا نمیشود.
• هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
کلاس های مختلف در تهران:
آموزش بازیگری از صفر تا صد
سوالات پر تکرار در بازیگری
معرفی بهترین کلاس تدوین فیلم
پیش نیازهای کارگردان حرفه ای شدن چیست ؟
اصول اخلاقی در کارگردانی چیست ؟
بهترین کلاس کارگردانی مشهد
معرفی بهترین کلاس بازیگری تهران
معرفی کلاس فیلم نامه نویسی تهران
معرفی بهترین کلاس تدوین فیلم
معرفی بهترین کلاس نقد فیلم در تهران
سرفصل های آموزشی در کلاس کارگردانی
آینده شغلی یک کارگردان
معرفی بهترین کلاس یوگا تهران
معرفی بهترین کلاس آشپزی شمال تهران
معرفی کلاس های عکاسی تهران
معرفی کلاس نویسندگی در تهران
معرفی بهترین کلاس طلا و جواهرسازی تهران
معرفی بهترین کلاس خیاطی تهران
بهترین کلاس هنرهای سنتی تهران
معرفی بهترین کلاس نقاشی تهران
آپارات نیکارو