جشنواره تخفیف اردیبهشت
بزن بریم!
معرفی بهترین کلاس آشپزی ساری

معرفی بهترین کلاس آشپزی ساری

ما در این مقاله به معرفی بهترین کلاس آشپزی ساری میپردازیم . با ما همراه باشید.

خشک کردن

خشک کردن، قدیمی ترین و ساده ترین روش است. در مواد خشک در مقایسه با مواد مرطوب باکتری ها اگر هم رشد کنند به مقدار کمی خواهد بود. خشک کردن باعث غلیظ شدن همه مواد محلول در آب مثل قند ها می شود. که در این حال اثر اسموتیک آن ها به قدری زیاد می شود که از رشد کپک ها و مخمره ها جلوگیری می کند.

در این مورد واقعا طبیعت به یاری بشر آمده است. دانه ها در واقع گیاهان جنینی بدون آب همراه با سایر مواد خشک هستند. در نتیجه در دوران خشکسالی یا سرما دانه ها حتی برای چند سال زنده می مانند. بنابراین دانه هایی مثل غلات و بنشن ها را بیش از هر ماده غذایی دیگر می توان نگه داشت، به جز در هوای نمدار و فصل رشد و برای نگهداری آن ها به خشک کردن اضافی نیازی نیست. در بسیاری از کشور ها بر طبق روش هایی که از زمان بسیار قدیم به جا مانده است گوشت ها را در قطعه های باریک یا به شکل قیمه خشک می کرده اند. در این فرآیند به ارزش غذایی گوشت لطمه ای نمی رسد و فقط ویتامین آن تا حدودی از دست می رود.

ماهی، میوه ها و سبزی های خشک از زمان های قدیم به همین روش نگهداری شده اند. چون اسید اسکوربیک در میوه ها و سبزی های خشک وجود ندارد و یا کم است، مصرف وسیع آن ها به جای محصولات تازه در زمان های خشکسالی ممکن است باعث همه گیری اسکوروی (بیماری ناشی از کمبود ویتامین C با علائم تورم و خونریزی از لثه) شود.

معرفی بهترین کلاس آشپزی ساری

معرفی بهترین کلاس آشپزی ساری

آموزشگاه آشپزی گلپر

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی صنایع غذایی برتر

مشاهده صفحه آموزشگاه


آموزشگاه آشپزی آزیتا

مشاهده صفحه آموزشگاه


لینک مرتبط :

معرفی بهترین کلاس زبان ساری
معرفی بهترین کلاس آلمانی ساری
معرفی بهترین کلاس شطرنج ساری
معرفی بهترین کلاس قرآن ساری
معرفی بهترین کلاس حسابداری ساری
معرفی بهترین کلاس یوگا ساری

منبع نوشتاری این مقاله

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

close

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.