معرفی مرکز مشاوره مشهد

معرفی بهترین مرکز مشاوره مشهد

ما در این مطلب قصد دارید بهترین مرکز مشاوره شهر مشهد را به شما معرفی کنیم. پس اگر ساکن شهر مشهد هستید و به دنبال روانشناس مجرب برای حل مشکلات فردی، زوجی، خانوادگی و … خود هستید تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

امروزه به دلیل مشکلات فراوان موجود در جامعه آمار اختلالات روانی از قبیل افسردگی، اضطراب، فوبیا، وسواس و… به شدت افزایش پیدا کرده است.  آمار مختلفی از میزان ابتلا به بیماریهای روان وجود دارد اما آمار رسمی حاکی از این است که 30 درصد افراد جامعه به نوعی از اختلالات روانی رنج می برد. یعنی چیزی حدود یک سوم افراد جامعه نیاز به درمان های روان پزشکی و روان شناختی در این زمینه دارند.

گاهی پیش می‌آید که در حل مشکلات زندگی به بن‌بست می‌رسیم و حس می‌کنیم توانایی لازم را برای حل مشکلاتمان نداریم در این مواقع بهترین چاره مراجعه به روانشناس است که تخصص کافی در این حوزه دارد و سال‌ها در این زمینه فعالیت کرده است. 

اینکه چرا باید به روانشناس مراجعه کنیم سوالی است که ممکن است برای افراد زیادی پیش بیاید. بسیاری اعتقاد دارند که مراجعه به روانشناس تنها برای کسانی که دچار اختلال‌های روانی و یا مشکلات روحی هستند لازم است در صورتی که این تصور اشتباه است. امروزه با وجود فشار‌ها و استرس‌هایی که همه‌ی ما در زندگی تحمل می‌کنیم وجود شخصی که بتواند ذهن آشفته‌ی ما را به آرامش برساند بسیار اهمیت دارد.

بهترین مرکز مشاوره مشهد

بهترین مرکز مشاوره مشهد کجاست؟

در دامه به معرفی تعدادی از بهترین مراکز مشاوره مشهد می‌پردازیم:

کلینیک مشاوره و روانشناسی سروش

  • مدیریت: آقای دکتر علی مشهدی
  • واقع در بولوار وکیل آباد، بعد از جلال آل احمد

کلینیک روانشناسی و مشاوره سروش از تخصصی‌ترین کلینیک‌های روانشناسی مشهد است که تشخیص و درمان اختلالات روانشناسی را در بالاترین سطح ممکن ارائه می‌دهد. تشخیص دقیق، رویکرد تخصصی و تجربه محور و درمان چندبعدی همراه با تکنولوژی روز از ویژگی‌های این مرکز است. خدمات مرکز شامل تشخیص و ارزیابی روانشناختی، خدمات روانسنجی، تست های روانشناسی، شخصیت، هوش و استعداد تا مشاوره و روانشناسی نوجوان، مشاوره خانواده و زوج، روانشناسی فردی، مشکلات زناشویی، و روان‌درمانی می‌باشد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

کلینیک عصب روانشناسی بالینی پروشا

  • مدیریت: آقای دکتر ایمان الله بیگدلی
  • واقع در میدان شهدا، خیابان رازی غربی

کلینیک عصب روانشناسی بالینی پروشا با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی کشور در زمینه درمان تخصصی اختلالات اضطرابی، افسردگی و وسواس در کودک، نوجوان و بزرگسال، درمان ناتوانی های جنسی و مشکلات زناشویی، درمان ترک اعتیاد و وابستگی به مواد و اینترنت، و توانبخشی شناختی اختلالات تکلم، توجه و حافظه در بیماران سکته مغزی و سالمندی فعالیت دارد.

مشاهده صفحه آموزشگاه

مرکز مشاوره و روانشناسی امین

  • مدیریت: آقای دکتر امین یزدی
  • واقع در خیابان کوثر شمالی

مشاهده صفحه آموزشگاه

کلینیک خانه طرحواره درمانی

  • واقع در بولوار وکیل آباد

مشاهده صفحه آموزشگاه

مرکز روانشناسی و مشاوره جهاد دانشگاهی

  • واقع در سه راه ادبیات

مرکز تخصصی خدمات مشاوره و روانشناسی جهاد دانشگاهی با هدف ارتقای سلامت روان و پیشگیری و درمان آسیب‌ها و اختلالات ذهنی در سال 1392 تاسیس گردیده است. این مرکز با ۴ دپارتمان تخصصی کودک و نوجوان، زوج و خانواده، اختلالات بالینی و تحصیلی و شغلی، خدمات مشاوره و روان‌درمانی در این حوزه‌ها ارائه می‌دهد: مشاوره و درمان فردی، زوجی، خانوادگی، گروه‌ درمانی، بازی درمانی، درمان‌های تکنولوژیک، کارگاه‌های روانشناختی و …

مشاهده صفحه آموزشگاه

 ویژگی های مشاور خوب در مشهد

برای انتخاب بهترین مرکز مشاوره مشهد باید به روانشناس آن مرکز هم توجه داشته باشید. یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد که باید برای انتخاب مشاور به آن دقت کنیم؟

  • علم و دانش بروز

یک مشاور خوب باید مدام علم و دانش خود را بروزرسانی کرده و به اطلاعات قبلی خود اکتفا نکند. همان طور که روانشناسان و دانشجویان این رشته می دانند راهنمای تشخیص اختلالات و آمار روانی  (DSM) که مهمترین مرجع طبقه بندی و تشخیص اختلالات روانی است هر چند سال یکبار ویرایش شده و با توجه به نتایج حاصل از تحقیقات برخی تغییرات در دسته بندی های اختلالات و شیوه تشخیص آنها داده می شود.

 به جز این پژوهش های متعددی در زمینه مسایل مختلف روانشناختی صورت می گیرد. روانشناسان و مشاوران خوب با مطالعه تحقیقات معتبر علم خود را بروز نگه  میدارند.

به طور کلی شناخت ما در مورد انسان و مسایل انسانی مدام در حال پیشرفت و تغییر است و نیاز است که مشاوران نیز آگاهی خود را مدام بروز رسانی کرده و ذهن خود را نسبت به این تغییرات باز نگه دارند.

این رشته ای است که یک روانشناس به واقع هیچ گاه از آن فارغ التحصیل نخواهد شد و مطالعه و افزایش آگاهی جزو جدایی ناپذیر آن است.

  • با تجربه بودن

نقش مهم تجربه را در هیچ حرفه ای نمی توان نادیده گرفت. اگر چه تجربه چیزی است که در طول زمان به دست می آید ولی بسیاری از روانشناسان خوب از دوران دانشجویی شروع به کسب تجربه عملی زیر نظر اساتید خود در این زمینه می کنند و وقتی که فارغ التحصیل می شوند، تجربه نسبتا خوبی برای کمک به مراجعین خود دارند.

مهم است کسی را برای مشاوره دادن انتخاب کنید که چندین سال در این زمینه تجربه کاری و عملی داشته باشد.

  • شنونده خوب

یکی از مهمترین مواردی که یک مشاور و روانشناس خوب باید داشته باشد این است که شنونده خوبی باشد. به این معنا که همراه با دقت و توجه به صحبت های مراجع گوش ‌دهد و واکنش هایی نشان دهد که مراجع مطمئن باشد حرف هایش شنیده می‌شود.

مثلاً با تکان دادن سر، حرف هایش را تایید کند. یا تفسیری از آنچه که برداشت کرده برای مراجع بیان کند تا مطمئن شود منظور او را به درستی برداشت کرده است. مراجع در برابر یک روانشناسی که هنر گوش کردن فعال را بلد است احساس می کند حرفش به درستی شنیده شده و درک شده است.

  • پایبندی به اصول و اخلاق حرفه ای

یک روانشناس خوب به اصول اخلاقی و علمی این حرفه باید پایبند باشد. اصول اخلاقی زیادی برای یک روانشناس وجود دارد از جمله آنها می توان به نیکوکاری و بخشش، وفاداری و مسئولیت، امانتداری و یکپارچگی، عدالت و انصاف و احترام به حقوق و کرامت افراد و رازداری اشاره کرد.

  • قضاوت نکردن

یک روانشناس خوب مراجع را قضاوت نمی کند. او فارغ از هر جنسیت، طبقه اجتماعی، مذهب، جهان بینی و گرایشی که مراجع دارد سعی می کند او را پذیرفته و بهترین خدمات را به او ارایه دهد.

یک مشاور خوب تنها به انسان بودن مراجعی که برای گرفتن خدمات روانشناختی به او مراجعه کردن اندیشیده و سعی می کند دنیا را از چشم او ببیند تا بتواند بهترین کمک را به او بکند.

  • داشتن سلامت روان

در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا گذراندن دوره های روان درمانی برای رواشناسان اجباری است. چرا که مهم است یک فرد قبل از آنکه بخواهد به دیگران کمک کند خودش از عقده ها، مشکلات و مسایلی که دارد تا حدودی رها شده باشد.

خیلی از اوقات ویژگی های شخصیتی و مشکلات روانی او بر روند درمان اثر گذار است و موجب می شود او نتواند به خوبی با مراجع ارتباط درمانی برقرار کند.

به هر حال پیش از مراجعه به یک روان شناس حتما از چند نفر از مراجعینش درباره ویژگی ها، دانش و خدماتی که ارائه داده است تحقیق کنید.

بهترین مرکز مشاوره مشهد

بهترین مرکز مشاوره در مشهد | هدف از مشاوره چیست؟

در ادامه مطلب بهترین مرکز مشاوره مشهد درباره هدف مشاوره بحث خواهیم کرد.

بسته به موضوعی که بخاطر آن به روانشناس مراجعه می کنید اهداف متفاوتی در مشاوره وجود دارد. این اهداف ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • درمان اختلالات روانشناختی

یکی از مهم ترین علل مراجعه به روانشناس کمک به حل کردن اختلالات روانی نظیر افسردگی، وسواس، اضطراب، فوبیا، پانیک، اختلالات جنسی، اختلالات یادگیری و … می باشد.

روانشناس بسته به رویکردی که دارد به مراجع کمک میکند اختلال را درمان کند یا در صورت نبودن درمان قطعی نشانه ها و علایم را کاهش داده و کنترل نماید.

  • حل موضوعات و مشکلات بین فردی و خانوادگی

مشکلات مختلف در حوزه تعاملات خانوادگی و بین فردی، مشکلات زوجی، مشکلات در محیط کار، و به طور کلی مشکلاتی که فرد به تنهایی در آنها دخیل نیست.

  • مشاوره پیش از ازدواج

این گروه از مشاوره ها به منظور شناخت بیشتر فرد و پارتنر او صورت گرفته و کمک می کند این دو فرد تصمیم بگیرند در رابطه مانده و در نهایت ازدواج کنند یا به رابطه کنونی پایان دهند.

  • شناخت خود و رشد و توسعه فردی

برخی افراد علایم و نشانه های یک اختلال روانی را ندارند و درگیر یک بحران خانوادگی و بین فردی نیستند بلکه دوست دارند نقاط قوت خود را شناسایی کرده و ارتقا دهند و نقاط ضعف خود را بهبود ببخشند. و به همین دلیل به روانشناس مراجعه می کنند.

  • کمک به کنار آمدن امور مسلم و غیر قابل تغییر در زندگی

برخی از بیماران برای کمک به روبرو شدن با حقیقتی غیر قابل تغییر نظیر مرگ قریب الوقوع خود یا عزیزانشان، کنار آمدن با محدودیت هایی که قادر به تغییر آنها نیستند و مسایل مشابه به مشاور مراجعه می کنند.

شما باید برای انتخاب یک مرکز مشاوره خوب و یک روانشناس معتبر هدف خود از مراجعه به او را مشخص کنید.

به عنوان مثال کسی که می خواهد پرخاشگری کودکش را درمان کند باید به یک روان شناس بالینی کودک و نوجوان مراجعه کند در حالیکه فردی که می خواهد برای ماندن در زندگی زوجی و یاطلاق گرفتن خود تصمیم بگیرد بهتر است به یک زوج درمانگر مراجعه کند.

ویژگی های بهترین مرکز مشاوره مشهد

در این قسمت به این مطلب می پردازیم که برای انتخاب بهترین مرکز مشاوره مشهد چه ویژگی هایی را باید مد نظر قرار دهیم:

  • دارای پروانه معتبر از مراجع ذی صلاح باشد
  • موقعیت مکانی مناسبی برای شما داشته باشد
  • امکانات مناسبی برای مشاوره در آن وجود داشته باشد. مثلا اتاق ها باید طوری باشند که مراجع اطمینان داشته باشد صدای او به بیرون از اتاق نمی رود. امکانات گرمایشی و سرمایشی ، نور مناسب، تهویه خوب، و امکانات رفاهی اولیه ای مانند صندلی، مبل، میز و … در آن وجود داشته باشد.
  • مکان آرامی باشد و سر و صدای زیادی در اطراف آن وجود نداشته باشد.
  • درصد بالایی از مراجعان از خدمات آن راضی باشند.

بهترین مرکز مشاوره مشهد | تفاوت روان شناس و روان پزشک

در این قسمت از مطلب معرفی بهترین مرکز مشاوره مشهد توضیح کوتاهی درباره روان شناس و روان پزشک  می دهیم. تا بدانید برای حل مشکل خود باید به کدام یک مراجعه کنید.

روان شناس:

کسی است که در رشته روانشناسی بالینی تحصیل کرده و دارای مدرک دکترای روانشناسی بالینی و یا ارشد این رشته می باشد. روان شناس تلاش  می کند از طریق روان درمانی و به کارگیری رویکردها و پروتکل های مختلف درمانی مشکل مراجع را حل کند.

روان شناس ها حق تجویز دارو ندارند  و در صورتی که برای کنترل علایم اختلال نیاز به دارو باشد، روانشناس مراجع را به روان پزشک ارجاع می دهد.

روان پزشک:

کسی است که در رشته پزشکی تحصیل کرده و تخصص خود را در رشته روان پزشکی گذرانده است.  در واقع پزشک مذکور پس از گذراندن دوره پزشکی عمومی با خواندن دوسال دروس روانشناسی در رشته روان پزشکی متبحر می شود.

روان پزشک برای درمان اختلالات حاد روانی است که برای درمان نیاز به دارو درمانی و یا بستری دارند.

روان پزشک در صورت نیاز پس از بهبود علایم بیمار، برای ادامه درمان باو را به روان شناس بالینی ارجاع می دهد.

بهترین مرکز مشاوره مشهد | انواع روان شناس

بهترین مرکز مشاوره مشهد هم که بروید باید بدانید برای مشکلات خود نزد چه روانشناسی بروید. برای همین در این قسمت می خواهیم به طور خلاصه بگوییم باید برای هر مشکلی  به کدام روانشناس  مراجعه کنید؟

برای درمان اختلالات روانی نظیر افسردگی، اضطراب، فوبیا، اختلالات یادگیری، اختلالات خوردن و … باید به روان شناس بالینی مراجعه کنید.

زوج درمانگر کسی است که برای درمان مشکلات زوجی و مشاوره پیش از ازدواج باید به او  مراجعه کنید.

برای درمان مشکلات تعاملی بین والدین و فرزندان و مسایل خانواده باید به خانواده درمانگر مراجعه نمایید.

 سکس تراپیست کسی است که باید برای درمان مشکلات جنسی به او مراجعه نمایید.

برای درمان مشکلات کودک و نوجوان نزد روان شناس بالینی کودک و نوجوان بروید.

و در نهایت برای درمان اعتیاد نیز باید به روان شناسان بالینی در مراکز ترک اعتیاد مراجعه نمایید.

کارگاه‌های مختلف در مراکز مشاوره مشهد

❖ کارگاه آموزشی مهارت ازدواج و انتخاب همسر

✓ ضرورت ازدواج
✓ دلایل درست و نادرست ازدواج
✓ اهمیت ازدواج ازنظر اسلام، روانشناختی، جامعهشناسی
✓ شناخت خود و خودآگاهی لازمه رسیدن به ملاکهای انتخاب همسر شامل؛
✓ خودآگاهی جسمی، روانی، عاطفی، اجتماعی، اقتصادی، اخلاقی، عقلی، مذهبی و جنسی
✓ یادگیری مهارتهای حل مسئله، جراتمندی، ارتباط
✓ بحث شناخت ویژگیهای همسر و مبحث جذابیت
✓ فرایند مشاوره، مذاکره، مشاهده، مکاشفه و تحقیق
✓ مدیریت جلسات خواستگاری وگفتگو
✓ ارتباط دختر و پسر؛ از نیاز تا آسیب
✓ عشق، انواع عشق و مدیریت ارتباط
✓ چگونگی رسیدن به تفاهم
✓ نقش والدین در انتخاب همسر
✓ تفاوتهای جنسیتی
✓ چالشهای زندگی مشترک
✓ اشتباهات رایج

❖ کارگاه آموزشی افسردگی و روشهای مؤثر خوددرمانگری

✓ آشنایی با افسردگی
✓ روشهای درمان افسردگی ها بدون دارو
✓ معنا و مفهوم خوددرمانگری نظارتی
✓ رویکردهای پیشگیری از افسردگی

❖ کارگاه آموزشی دنیای نوجوانی (ویژه والدین، معلمان و مربیان)

✓ دنیای من- دنیای تو
✓ شناسایی ویژگیهای دوره نوجوانی
✓ آشنایی با بلوغ های جسمی، جنسی، روانی، عاطفی، اجتماعی، اخلاقی
✓ آشنایی با نظریه ارتباط متقابل
✓ آشنایی با تفکرات شناختی معیوب وانتظارات برآورده نشده
✓ رمزگشایی پیامها
✓ مهارت برقراری ارتباط همدلی و مدیریت خشم
✓ گامهای مدیریت روابط

❖ کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی

✓ مفهوم مقابله و شناسایی ویژگی شخصیتی افراد
✓ مهارت خودآگاهی وهمدلی
✓ مهارت حل مسئله
✓ مهارت تصمیم گیری
✓ مهارت مدیریت خشم وهیجانات منفی
✓ مهارت مدیریت استرس
✓ مهارت تفکر نقاد
✓ مهات جراتمندی
✓ مهارت برقراری ارتباط
✓ مهارت مدیریت زمان

❖ کارگاه مهارت‌های تحصیلی

✓ هدفمندی
✓ برنامه ریزی درسی
✓ شرایط مطالعه
✓ روشهای مطالعه
✓ یادداشت برداری
✓ روشهای تداعی و یادگیری خلاق
✓ تمرکز
✓ انگیزه
✓ حافظه و فراموشی
✓ تکنیکهای تندخوانی و سرعت در مطالعه
✓ شناسایی هوش غالب
✓ مدیریت استرس و اضطراب
✓ آمادگی برای امتحان، کنفرانس
✓ مهارت مدیریت روابط بین فردی

❖ کارگاه فرهنگ تفاهم

✓ هدف از ازدواج و تشکیل زندگی زناشویی
✓ ارتباط صحیح و حفظ آرامش در زندگی زناشویی
✓ مفهوم آرامش در زندگی
✓ شناسایی باورهای نادرست در ازدواج و زندگی مشترک
✓ انتظارات برآورده نشده
✓ تفکرات شناختی معیوب
✓ تفاوتهای جنسیتی در زنان و مردان
✓ نظریه ارتباط متقابل
✓ شناسایی نیازهای بنیادین در زنان و مردان
✓ مهارت مدیریت خشم، جراتمندی، استرس، حل مسئله
✓ شناسایی و رمز گشایی پیامها
✓ مبحث انتقاد
✓ گام های مدیریت و حل تعارضات زناشویی

❖ کارگاه آموزشی هوش هیجانی

✓ هوش هیجانی چیست؟
✓ مولفه های هوش هیجانی
✓ نقش هوش هیجانی در تصمیم گیری
✓ تمایز میان بهره هوشی و هوش هیجانی
✓ نقش هوش هیجانی در مدیریت و رهبری
✓ هوش هیجانی و آموزش
✓ هوش هیجانی و مدیریت
✓ هوش هیجانی و مدیریت ارتباط
✓ تکنیک ها، مثال ها و کاربردهای هوش هیجانی

❖ کارگاه آموزشی درمان تعارضات زناشوئی

✓ شناخت مباحث کلی تعارضها و درگیریهای زناشویی
✓ آموزش فرایندهای تشخیص و درمان تعارضهای زناشویی
✓ آموزش فنون کاهش تعارض
✓ آموزش فنون ایجاد محبت
✓ آموزش فنون استحکام بخشی به صمیمیت
✓ آموزش فنون رشد خودکنترلی و مرکز کنترل تعارضهای زناشویی

❖ کارگاه مدیریت استرس

✓ استرس چیست؟
✓ آثار شناختی، عاطفی و رفتاری استرس
✓ استرس هاس قابل پیشگیری
✓ استرس های غیر قابل اجتناب
✓ تکنیک های برخورد با استرس هاس قابل پیشگیری
✓ تکنیک های برخورد با استرس هاس غیرقابل اجتناب
✓ تکنیک های مدیریت استرس

❖ کارگاه مهارت‌های فرزندپروری

✓ آشنایی با نیازهای تحولی کودکان درمراحل مختلف رشد
✓ نشانه های رفتاری آسیبها تحولی درمراحل مختلف
✓ سبکهای مختلف پاسخ به نیازهای روانی
✓ مفهوم ناکامی بهینه به مشابه کلید رشد صحیح
✓ نوجوانی؛ نیازهای نوجوان و سیستم خانواده
✓ شیوه های ارتقاء عزت نفس کودکان
✓ شیوه های ارتقاء اعتماد به نفس کودکان
✓ راه کارهای اصلاح رفتار کودکان
✓ هوش اقتصادی کودکان
✓ آسیب شناسی ناکامی نیازهای تحولی کودکان درمراحل مختلف رشد

❖ کارگاه درمان اختلالات اضطرابی

مرحله اول: آموزش
آشنایی با معیارهای تشخیص GAD
آشنایی با مدل نظری GAD براساس CBT
تشخیص افتراقی GAD از سایر اختلالهای محور یک و اختلالات خلقی
آش نایی با فنون درمان GAD براساس CBT

✓ مرحله دوم: مشاهده درمان  (8 ساعت) و شامل :
درمان و اجرای فنون درمان GAD و مشاهده آن از طریق آینه یکطرفه

مرحله سوم: تمرین و نظارت (4 ساعت) و شامل :
تمرین فنون درمان به روش ایفای نقش
تمرین فنون درمان به روش گزارش دهی
ارزیابی کیفیت کار شرکت کنندگان از طریق ضبط جلسات درمان

❖ کارگاه کارآفرینی و کسب و کار

  • ما کجای دنیاایستاده ایم؟!
  • کار ما در این دنیا چیست؟
  • اسنپ یاونیز؟
  • کاریاکارآفرینی؟
  • راز ازخیال تاواقعیت
  • عامل بیکاری من چیست؟ جامعه یا خودم
  • انواع زندگی شغلی
  • چرایی کارآفرینی درزندگی شغلی
  • تفاوت خلاقیت با نوآوری مراحل خلاقیت موانع خلاقیت در کسب کار
  • الزامات در تهیه طرح کسب وکار
  • سازمان مردم نهاد مبنا با همکاری فرهنگ سرای خادم الشریعه برگزار می کند:
  • دوره آموزشی تربیت فرزند
  • ویژه عمومی مردم
3/5 - (2 امتیاز)

  1. با سلام. بنده روانشناسی خوندم . نوروسایکولوژی از حوزه های نو و مورد توجه در دنیا هست و خیلی خوبه که آرن در مشهد داره در این حوزه کار میکنه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات