عنوان دوره:

 جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار

توضیحات و سرفصل های دوره:

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار

برای ورود مستقیم به اتاق 👈 کلیک کنید

سخنران: دکتر سمیرا یگانه زاد

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • .
  • 0

    امتیاز 0 از 5

    star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
    star-emptystar-empty
     جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
     جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
     جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
    مشخصات دوره:
    نوع دوره

    نوع دوره

    حضوری

    تاریخ شروع دوره

    تاریخ شروع دوره

    26 آذر 1399

    زمان برگزاری

    زمان برگزاری

    18:00 الی 19:00

    روزهای برگزاری

    روزهای برگزاری

    چهارشنبه

    تعداد جلسات

    تعداد جلسات

    1

    مهلت ثبت نام

    مهلت ثبت نام

    پایان مهلت

    امکان پرداخت قسطی

    امکان پرداخت قسطی

    ندارد

    شهر

    شهر

    مشهد

    با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.

    کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟

    هزینه دوره:
    رایگان

    مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

    view

    افزودن به علاقه مندی ها

    view

    174 بازدید

    برگشت پول

    برگشت پول

    کارنامه

    کارنامه

    پشتیبانی

    پشتیبانی

    academy-logo

    برگزار کننده:

    وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

    مشاهده صفحه آموزشگاه
    مدرس دوره
    دکتر سمیرا یگانه زاد
    دکتر سمیرا یگانه زاد
    دوره های این آموزشگاه
    دوره های آموزشگاه های دیگر

    اتمام مهلت ثبت نام