عنوان دوره:

 جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار

توضیحات و سرفصل های دوره:

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار

برای ورود مستقیم به اتاق ? کلیک کنید

سخنران: دکتر سمیرا یگانه زاد

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

امتیاز 0 از 5

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
 جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
 جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
 جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

حضوری

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

26 آذر 1399

زمان برگزاری

زمان برگزاری

18:00 الی 19:00

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

چهارشنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

1

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

نظرات:

0

از 5
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
0.0 از 5
کیفیت استاد
0.0 از 5
کیفیت دوره
0.0 از 5
تطابق سرفصل ها
0.0 از 5
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

تاکنون 31 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.

view

افزودن به علاقه مندی ها

view

259 بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
دکتر سمیرا یگانه زاد
دکتر سمیرا یگانه زاد
دوره های این آموزشگاه
دوره های آموزشگاه های دیگر

درحال بارگذاری...