جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری جایگاه ارزیابی حسی محصولات غذایی در رضایت مشتری و توسعه بازار
برای ورود مستقیم به اتاق 👈 کلیک کنید
سخنران: دکتر سمیرا یگانه زاد
برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
امتیاز 0 از 5
نوع دوره
حضوری
تاریخ شروع دوره
26 آذر 1399
زمان برگزاری
18:00 الی 19:00
روزهای برگزاری
چهارشنبه
تعداد جلسات
1
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
ندارد
شهر
مشهد
با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
174 بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
اتمام مهلت ثبت نام
تمامی حقوق این سایت متعلق به نیکارو مهر می باشد.