عنوان دوره:

 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

توضیحات و سرفصل های دوره:

کارگاه آموزشی  کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

سخنران:  مهندس سحر صالحی(مسئول آزمایشگاه نانو)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

  • .
  • 0

    امتیاز 0 از 5

    star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
    star-emptystar-empty
     کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
     کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
     کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
    مشخصات دوره:
    نوع دوره

    نوع دوره

    آنلاین

    تاریخ شروع دوره

    تاریخ شروع دوره

    25 آذر 1399

    زمان برگزاری

    زمان برگزاری

    10:00 الی 11:00

    روزهای برگزاری

    روزهای برگزاری

    سه شنبه

    تعداد جلسات

    تعداد جلسات

    1

    مهلت ثبت نام

    مهلت ثبت نام

    پایان مهلت

    امکان پرداخت قسطی

    امکان پرداخت قسطی

    ندارد

    شهر

    شهر

    مشهد

    مهندس سحر صالحی

    مدرس دوره

    مهندس سحر صالحی

    با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.

    کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟

    هزینه دوره:
    رایگان

    مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

    view

    افزودن به علاقه مندی ها

    view

    168 بازدید

    برگشت پول

    برگشت پول

    کارنامه

    کارنامه

    پشتیبانی

    پشتیبانی

    academy-logo

    برگزار کننده:

    وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

    مشاهده صفحه آموزشگاه
    دوره های این آموزشگاه
    دوره های آموزشگاه های دیگر

    اتمام مهلت ثبت نام