کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی|وبینارهای تخصصی هفته پژوهش | نیکارو

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.

 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

تعداد جلسات:
1
روزهای برگزاری:سه شنبه
زمان برگزاری:
10:00 الی 11:00
مهلت ثبت نام:
تمام شده !
ثانیهدقیقهساعتروز
این دوره به صورت مجازی برگزار میشود
افزودن به مورد علاقه ها
توضیحات دوره:
70

کارگاه آموزشی  کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

سخنران:  مهندس سحر صالحی(مسئول آزمایشگاه نانو)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر
نام آموزشگاه:وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
امکان پرداخت قسطی:ندارد
قیمت دوره:رایگان
قابل پرداخت:

رایگان

کپی شد!