عنوان دوره:

 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

توضیحات و سرفصل های دوره:

کارگاه آموزشی  کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی

سخنران:  مهندس سحر صالحی(مسئول آزمایشگاه نانو)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

0

امتیاز 0 از 5

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
 کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

آنلاین

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

25 آذر 1399

زمان برگزاری

زمان برگزاری

10:00 الی 11:00

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

سه شنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

1

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

نظرات:

0

از 5
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
0.0 از 5
کیفیت استاد
0.0 از 5
کیفیت دوره
0.0 از 5
تطابق سرفصل ها
0.0 از 5
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

تاکنون 29 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.

view

افزودن به علاقه مندی ها

view

302 بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
مهندس سحر صالحی
مهندس سحر صالحی
دوره های این آموزشگاه
دوره های آموزشگاه های دیگر

درحال بارگذاری...