کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
کارگاه آموزشی کاربرد فناوری نانو در شناسایی خصوصیات فرآورده های غذایی
سخنران: مهندس سحر صالحی(مسئول آزمایشگاه نانو)
برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
امتیاز 0 از 5
نوع دوره
آنلاین
تاریخ شروع دوره
25 آذر 1399
زمان برگزاری
10:00 الی 11:00
روزهای برگزاری
سه شنبه
تعداد جلسات
1
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
ندارد
شهر
مشهد
مدرس دوره
مهندس سحر صالحی
با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
168 بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
اتمام مهلت ثبت نام
تمامی حقوق این سایت متعلق به نیکارو مهر می باشد.