عنوان دوره:

چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

توضیحات و سرفصل های دوره:

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

سخنران: دکتر مرضیه حسینی نژاد (عضو هیئت علمی گروه پژوهشی زیست فناوری )

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 لینک ورود مستقیم به عنوان میهمان: https://live.nikaro.ir/ch/ci-3412

 

 

 

 

 

 

  • .
  • 0

    امتیاز 0 از 5

    star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
    star-emptystar-empty
    چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
    چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
    چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
    مشخصات دوره:
    نوع دوره

    نوع دوره

    آنلاین

    تاریخ شروع دوره

    تاریخ شروع دوره

    25 آذر 1399

    زمان برگزاری

    زمان برگزاری

    11:00 الی 12:00

    روزهای برگزاری

    روزهای برگزاری

    سه شنبه

    تعداد جلسات

    تعداد جلسات

    1

    مهلت ثبت نام

    مهلت ثبت نام

    پایان مهلت

    امکان پرداخت قسطی

    امکان پرداخت قسطی

    ندارد

    شهر

    شهر

    مشهد

    با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.

    کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟

    هزینه دوره:
    رایگان

    مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

    view

    افزودن به علاقه مندی ها

    view

    210 بازدید

    برگشت پول

    برگشت پول

    کارنامه

    کارنامه

    پشتیبانی

    پشتیبانی

    academy-logo

    برگزار کننده:

    وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

    مشاهده صفحه آموزشگاه
    مدرس دوره
    دکتر مرضیه حسینی نژاد
    دکتر مرضیه حسینی نژاد
    دوره های این آموزشگاه
    دوره های آموزشگاه های دیگر

    اتمام مهلت ثبت نام