عنوان دوره:

چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

توضیحات و سرفصل های دوره:

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

سخنران: دکتر مرضیه حسینی نژاد (عضو هیئت علمی گروه پژوهشی زیست فناوری )

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 لینک ورود مستقیم به عنوان میهمان: https://live.nikaro.ir/ch/ci-3412

 

 

 

 

 

 

0

امتیاز 0 از 5

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

آنلاین

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

25 آذر 1399

زمان برگزاری

زمان برگزاری

11:00 الی 12:00

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

سه شنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

1

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

نظرات:

0

از 5
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
0.0 از 5
کیفیت استاد
0.0 از 5
کیفیت دوره
0.0 از 5
تطابق سرفصل ها
0.0 از 5
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

تاکنون 22 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.

view

افزودن به علاقه مندی ها

view

350 بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
دکتر مرضیه حسینی نژاد
دکتر مرضیه حسینی نژاد
دوره های این آموزشگاه
دوره های آموزشگاه های دیگر

درحال بارگذاری...