چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک|وبینارهای تخصصی هفته پژوهش | نیکارو
campainAllertcampainAllert

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.

چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیکچالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

تعداد جلسات:
1
روزهای برگزاری:سه شنبه
زمان برگزاری:
11:00 الی 12:00
مهلت ثبت نام:
تمام شده !
ثانیهدقیقهساعتروز
این دوره به صورت مجازی برگزار میشود
افزودن به مورد علاقه ها
توضیحات دوره:
84

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک

سخنران: دکتر مرضیه حسینی نژاد (عضو هیئت علمی گروه پژوهشی زیست فناوری )

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 لینک ورود مستقیم به عنوان میهمان: https://live.nikaro.ir/ch/ci-3412

 

 

 

 

 

 

بیشتر
نام آموزشگاه:وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
امکان پرداخت قسطی:ندارد
قیمت دوره:رایگان
قابل پرداخت:

رایگان

کپی شد!