چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری چالش های صنعتی در توسعه غذاهای پرو بیوتیک
سخنران: دکتر مرضیه حسینی نژاد (عضو هیئت علمی گروه پژوهشی زیست فناوری )
برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
لینک ورود مستقیم به عنوان میهمان: https://live.nikaro.ir/ch/ci-3412
امتیاز 0 از 5
نوع دوره
آنلاین
تاریخ شروع دوره
25 آذر 1399
زمان برگزاری
11:00 الی 12:00
روزهای برگزاری
سه شنبه
تعداد جلسات
1
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
ندارد
شهر
مشهد
با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
210 بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
اتمام مهلت ثبت نام
تمامی حقوق این سایت متعلق به نیکارو مهر می باشد.