تهیه محصولات غذایی بازسازی شده و ساختارمند حاصل از ژل های دو و چند جزئی|وبینارهای تخصصی هفته پژوهش | نیکارو
campainAllert

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.

 تهیه محصولات غذایی بازسازی شده و ساختارمند حاصل از ژل های دو و چند جزئی تهیه محصولات غذایی بازسازی شده و ساختارمند حاصل از ژل های دو و چند جزئی

 تهیه محصولات غذایی بازسازی شده و ساختارمند حاصل از ژل های دو و چند جزئی

تعداد جلسات:
1
روزهای برگزاری:سه شنبه
زمان برگزاری:
17:00 الی 18:00
مهلت ثبت نام:
تمام شده !
ثانیهدقیقهساعتروز
این دوره به صورت مجازی برگزار میشود
افزودن به مورد علاقه ها
توضیحات دوره:
64

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری تهیه محصولات غذایی بازسازی شده و ساختارمند حاصل از ژل های دو و چند جزئی

برای ورود مستقیم به اتاق 👈 کلیک کنید

سخنران:  دکتر علی رافع (عضو هیئت علمی گروه فرآوری)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر
نام آموزشگاه:وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
امکان پرداخت قسطی:ندارد
قیمت دوره:رایگان
قابل پرداخت:

رایگان

کپی شد!