عنوان دوره:

 یافته های پژوهشی موثر بر عملکرد و کاربرد زعفران در صنعت

توضیحات و سرفصل های دوره:

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری  یافته های پژوهشی موثر بر عملکرد و کاربرد زعفران در صنعت

سخنران:  دکتر عبدالله ملافیلابی(عضو هیئت علمی گروه زیست فناوری)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

امتیاز 0 از 5

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
 یافته های پژوهشی موثر بر عملکرد و کاربرد زعفران در صنعت
 یافته های پژوهشی موثر بر عملکرد و کاربرد زعفران در صنعت
 یافته های پژوهشی موثر بر عملکرد و کاربرد زعفران در صنعت
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

آنلاین

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

24 آذر 1399

زمان برگزاری

زمان برگزاری

10:00 الی 11:00

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

دوشنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

1

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

نظرات:

0

از 5
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
0.0 از 5
کیفیت استاد
0.0 از 5
کیفیت دوره
0.0 از 5
تطابق سرفصل ها
0.0 از 5
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

تاکنون 25 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.

view

افزودن به علاقه مندی ها

view

388 بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
دکتر عبدالله ملافیلابی
دکتر عبدالله ملافیلابی
دوره های این آموزشگاه
دوره های آموزشگاه های دیگر

درحال بارگذاری...