سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.

 چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی

 چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی

تعداد جلسات:
1
روزهای برگزاری:
دوشنبه
زمان برگزاری:
11:00 الی 12:00
مهلت ثبت نام:
تمام شده !
ثانیهدقیقهساعتروز
این دوره به صورت مجازی برگزار میشود
افزودن به مورد علاقه ها
توضیحات دوره:
40

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری  چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی

سخنران:  دکتر بهروز قرآنی(عضو هیئت علمی گروه نانو فناوری)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر
نام آموزشگاه:وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
امکان پرداخت قسطی:ندارد
قیمت دوره:رایگان
قابل پرداخت:

رایگان