nikaro-logo

عنوان دوره:

 چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی

توضیحات و سرفصل های دوره:

انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری  چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی

سخنران:  دکتر بهروز قرآنی(عضو هیئت علمی گروه نانو فناوری)

برگزارکننده:  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امتیاز ۰ از ۵

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
 چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
 چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
 چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

آنلاین

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

۲۴ آذر ۱۳۹۹

زمان برگزاری

زمان برگزاری

۱۱:۰۰ الی ۱۲:۰۰

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

دوشنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

۱

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

اطلاعاتی جدید از توانمندی های مغزبا استفاده ازعلوم شناختی

کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟

نظرات:

۰

از ۵
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
۰.۰ از ۵
کیفیت استاد
۰.۰ از ۵
کیفیت دوره
۰.۰ از ۵
تطابق سرفصل ها
۰.۰ از ۵
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

discount-course-nikaro
view

افزودن به علاقه مندی ها

۲۵۹ بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

وبینارهای تخصصی هفته پژوهش

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
دکتر بهروز قرآنی
دکتر بهروز قرآنی
دوره های این آموزشگاه
دوره های آموزشگاه های دیگر
درخواست کلاس

اتمام مهلت ثبت نام