چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
سخنران: دکتر بهروز قرآنی(عضو هیئت علمی گروه نانو فناوری)
برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
امتیاز 0 از 5
نوع دوره
آنلاین
تاریخ شروع دوره
24 آذر 1399
زمان برگزاری
11:00 الی 12:00
روزهای برگزاری
دوشنبه
تعداد جلسات
1
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
ندارد
شهر
مشهد
با ثبت رایگان آموزشگاه خود در نیکارو، بیشتر دیده شوید.
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
201 بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
اتمام مهلت ثبت نام
تمامی حقوق این سایت متعلق به نیکارو مهر می باشد.