چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
انتقال تجربیات پژوهشی/فناوری چشم انداز و کاربرد فرآیندهای الکتروهیدرودینامیکی در صنایع غذایی
سخنران: دکتر بهروز قرآنی(عضو هیئت علمی گروه نانو فناوری)
برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
امتیاز ۰ از ۵
نوع دوره
آنلاین
تاریخ شروع دوره
۲۴ آذر ۱۳۹۹
زمان برگزاری
۱۱:۰۰ الی ۱۲:۰۰
روزهای برگزاری
دوشنبه
تعداد جلسات
۱
مهلت ثبت نام
پایان مهلت
امکان پرداخت قسطی
ندارد
شهر
مشهد
اطلاعاتی جدید از توانمندی های مغزبا استفاده ازعلوم شناختی
کلاس مورد نظرتان را پیدا نکردید؟
مهلت ثبت نام به پایان رسیده است
افزودن به علاقه مندی ها
۲۵۹ بازدید
برگشت پول
کارنامه
پشتیبانی
برگزار کننده:
وبینارهای تخصصی هفته پژوهش
اتمام مهلت ثبت نام
نظرات:
۰
از ۵(میانگین امتیاز کاربران)