امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا|تالارهای گفتگوی مجازی هفته پژوهش | نیکارو
campainAllertcampainAllert

سلام
اگر دنبال کلاس خاصی هستید نام و نام خانوادگی، تلفن و نام کلاس را با کلیک روی دکمه نارنجی پایین ثبت کنید. در اولین فرصت با شما تماس میگیریم.

 امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا

 امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا

تعداد جلسات:
1
روزهای برگزاری:دوشنبه
زمان برگزاری:
17:00 الی 18:00
مهلت ثبت نام:
تمام شده !
ثانیهدقیقهساعتروز
این دوره به صورت مجازی برگزار میشود
افزودن به مورد علاقه ها
توضیحات دوره:
206

گفتگو ویژه امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا 

سخنران: دکتر قدیر رجب زاده (رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی)

سخنران مدعو: دکتر آرام بستان(مدیر گروه پژوهشی نانو فناوری)

برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر
نام آموزشگاه:تالارهای گفتگوی مجازی هفته پژوهش
امکان پرداخت قسطی:ندارد
قیمت دوره:رایگان
قابل پرداخت:

رایگان

کپی شد!