عنوان دوره:

 امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا

توضیحات و سرفصل های دوره:

گفتگو ویژه امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا 

سخنران: دکتر قدیر رجب زاده (رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی)

سخنران مدعو: دکتر آرام بستان(مدیر گروه پژوهشی نانو فناوری)

برگزارکننده: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

امتیاز 0 از 5

star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full
star-emptystar-empty
 امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا
 امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا
 امنیت غذایی و چالش‌های صنعت غذا
مشخصات دوره:
نوع دوره

نوع دوره

آنلاین

تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع دوره

24 آذر 1399

زمان برگزاری

زمان برگزاری

17:00 الی 18:00

روزهای برگزاری

روزهای برگزاری

دوشنبه

تعداد جلسات

تعداد جلسات

1

مهلت ثبت نام

مهلت ثبت نام

پایان مهلت

امکان پرداخت قسطی

امکان پرداخت قسطی

ندارد

شهر

شهر

مشهد

نظرات:

0

از 5
star-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-fullstar-emptystar-full

(میانگین امتیاز کاربران)

فضای کلاس
0.0 از 5
کیفیت استاد
0.0 از 5
کیفیت دوره
0.0 از 5
تطابق سرفصل ها
0.0 از 5
هزینه دوره:
رایگان

مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

تاکنون 20 نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.

view

افزودن به علاقه مندی ها

view

388 بازدید

برگشت پول

برگشت پول

کارنامه

کارنامه

پشتیبانی

پشتیبانی

academy-logo

برگزار کننده:

تالارهای گفتگوی مجازی هفته پژوهش

مشاهده صفحه آموزشگاه
مدرس دوره
سخنرانان .
سخنرانان .
دوره های این آموزشگاه
دوره های آموزشگاه های دیگر

درحال بارگذاری...