کدوم شغل برای من مناسبه؟ آیا شغلی که مد نظرمه با خصوصیات شخصیتی من متناسبه؟ می تونم توی این شغل موفق بشم؟ آیا به اون علاقه دارم و ازش لذت خواهم برد؟ آیا وقتش رسیده که شغل فعلیم رو عوض کنم چون براش ساخته نشدم؟ اگر این سوالات و مشابه اونها توی ذهنتون هست برای پاسخ دادن بهشون می تونید از بسته هدایت شغلی نیکارو کمک بگیرید.

بسته استعدادیابی پایه
رایگان - ۵۰,۰۰۰ تومان
- مجموعه پرسشنامههای هدایت شغلی
- شناخت ویژگیهای شخصیتی و رفتاری
- شناخت علاقمندیها و ترجیحات شغلی

بسته هدایت شغلی (گزارش پیشرفته)
۵۷۰,۰۰۰ تومان – ۶۹۰,۰۰۰ تومان
- گزارش جامع انطباق شغلی
- صنعت و گروههای شغلی مناسب
- آموزشهای مورد نیاز برای پیشرفت شغلی
شغل یکی از مهمترین بخش های زندگی هر کسیه. چرا؟ چون برای سالها قراره بخش قابل توجهی از ساعات روزانه اش رو با اون بگذرونه. خب حالا تصور کنین اگه شغلتون چیزی باشه که دوستش نداشته باشین یا بخاطر اینکه برای اون کار ساخته نشدین انگیزه نداشته باشین و نتونین توی کارتون اون طور که باید موفق بشین، برای همه عمرتون چه احساسی خواهید داشت.
اگه سراغ بسته استعدادیابی و هدایت شغلی نیکارو اومدین تا بدونین چه شغلی مناسب استعداد، علاقه و شخصیتتون هست بهتون تبریک میگیم! چون گام اول رو برای رضایت شغلی برداشتین. خوشحالیم که تصمیم دارین آگاهانه و بر اساس متد علمی روز دنیا بفهمین چه شغلی مناسب شماست و بر این اساس مهارت هایی رو که برای موفقیت توی شغلتون لازمه به صورت هدفمند یاد بگیرین. شما همین الان هم از خیلی ها جلوترین. یعنی می دونید این انتخاب مهم زندگیتون نیاز به آگاهی و مشورت با متخصصین داره.
استعدادیابی شغلی یا هدایت شغلی یعنی چی؟
ما در استعدادیابی شغلی تلاش می کنیم با به دست آوردن شناخت کافی از ابعاد مختلف جسمی، روانی، شخصیتی، علایق، استعداد ها و … یه فرد بهترین گزینه های شغلی رو بهش پیشنهاد بدیم. استعدادیابی شغلی باعث میشه فرد شغلی رو انتخاب کنه که با توانایی ها و ارزش هاش سازگاره، در اون پیشرفت بیشتری میکنه، و به طور کلی حس بهتر و رضایت شغلی بیشتری داره.
بسته استعدادیابی و هدایت شغلی نیکارو چیه و چیکار می کنه؟
اگر به دنبال پیدا کردن شغل مناسب با روحیات خودتون هستید، بستههای استعدادیابی و هدایت شغلی نیکارو بهترین انتخاب برای شماست. هدف بسته های استعدادیابی شغلی نیکارو، پیشنهاد مناسبترین شغل برای شما بر مبنای اصول علمی هست.
برای این کار ما از بروزترین تستها و آزمونهای استاندارد شناختی استفاده کردیم که برای سنجش مجموعهای از صفات درونی و توانمندیهای اکتسابی شماست و همگی این آزمونها و پرسشنامهها مورد تأیید مرکز اطلاعات مشاغل اونِت (O*NET) هستن.
استاندارد اونِت (O*NET)، در حال حاضر کاملترین بانک اطلاعات مشاغل دنیاست که از سال 2003 بهطور مرتب توسط مرکز اطلاعات شغلی آمریکا (The Occupational Information Network) بهروزرسانی و تکمیل میشه و اطلاعات بسیار ارزشمندی در خصوص استانداردهای شغلی و ویژگیهای هر شغل داره.
با تکیه بر این اطلاعات نیکارو میتونه ادعا کنه که تخصصیترین سامانه استعدادیابی و هدایت شغلی بر مبنای صفات شخصیتی، دانش و مهارتهای اکتسابیست.
نتایج شما بهصورت 100% آنلاین و بلافاصله پس از انجام تستها و آزمونها، بهصورت دقیق و در قالب میزان سازگاری شما با تمام مشاغل (بالغ بر 900 عنوان شغلی) در اختیارتون قرار میگیره.
بستههای استعدادیابی و هدایت شغلی نیکارو چه امکاناتی داره؟
با خرید هر کدوم از بستههای استعدادیابی و هدایت شغلی نیکارو، دسترسی شما به صفحه آزمونهای پکیج باز میشه و میتونید آزمونها رو به راحتی انجام بدین. بعد از تکمیل آزمونها، گزارش هدایت شغلی شما در پروفایل کاربریتون تولید شده و لینک دسترسی به اون بلافاصله فعال میشه.
پروفایل کاربری چیه؟
پروفایل کاربری شما، گزارشی جامع و یکپارچه از استعدادها، ویژگیهای شناختی و رفتاری و مسیر تحصیلی-شغلیتون به شما ارائه میده. در پروفایل کاربری میتونین اطلاعات به دست آمده از نتایج آزمونهای مختلفی که دادین رو به صورت دستهبندیشده و یکپارچه مشاهده کنین.
پروفایل کاربری یک صفحه مجازیه که به تمامی کاربران نیکارو تعلق میگیره و آدرس اینترنتی موردنظر خود فرد رو داره.
محتوای پروفایل کاربری با توجه به بسته دریافتی شما متفاوته و میتونه شامل تمام یا بخشی از موارد زیر باشه:
- نتایج خام و تفسیر تکلایهای آزمونها
- گزارش تفصیلی سازگاری شغلی
- گزارش مشاغل نامناسب
- گزارش صنعت و گروههای شغلی مناسب
- گزارش سطح مهارتهای کاربردی مورد نیاز
- گزارش تحلیل گپ مهارتی
- گزارش نرمافزارها و فناوریهای مناسب یادگیری
بستههای استعدادیابی و هدایت شغلی چه چیزی رو اندازه می گیره؟
شایستگی هر فرد در ۳ بخش طبقهبندی میشه:
الف – ذات و درونمایه فرد
ب- دانش فرد
ج- تجربیات حرفهای فرد
با ارزیابی میزان تناسب فرد با هر شغل در هر کدوم از این لایه ها ، میتونیم میزان همخوانی و سازگاری فرد با اون شغل رو مورد ارزیابی قرار بدیم. در هر لایه، میزان تناسب فرد با شغل به صورت زیر سنجیده میشه:
- تناسب ذات و درونمایه فرد با شغل:
اولین لایه شایستگیهای فردی در ارتباط با شغل، وابسته به ذات و درون فرد هست.
تناسب ذات و درونمایه با شغل، در واقع سازگاری بین ویژگی های فرهنگی شغل با شخصیت، ارزشها و نیازهای درونی شما رو ارزیابی میکنه. این سطح از سازگاری شامل سنجش تناسب در تیپ شخصیتی، ذات ، سبک و ارزشهای کاری شماست.
برای تناسب ذات و درونمایه شما با شغل مورد نظرتون سه تا ویژگی سنجش میشه:
- سازگاری بین شخصیت شما و ویژگیهای فردی مورد نیاز برای شغل
- داشتن استعدادهای موردنیاز برای شغل
- تناسب بین سبک کاری شما با شرایط کاری شغل
- تناسب بین ارزشهای کاری شما با ارزشهای کاری برآورده شده در شغل و محیط کار
به عبارت دیگه ما در این بسته به این سوالا پاسخ میدیم:
آیا شخصیت شما برای شغل مورد نظر مناسبه؟ آیا استعدادهای مورد نیاز برای اون شغل رو دارین؟سبک کاری شما مناسبه اون شغله؟ آیا ارزش های کاری شما با ارزش های کاری که توی محیط اون شغل وجود داره تناسب داره؟
اساساً نظریه سازگاری فرد – شغل میگه اینکه ویژگیها و خصوصیات افراد چقدر با ویژگی های مورد نیاز برای مشاغل سازگاری داره خیلی مهمه. به عبارت دیگه رفتار و نگرش افراد تحت تأثیر درجه سازگاری یا تناسب شون با مشاغل قرار می گیره.
زمانی که افراد باورها و ارزشهای مشابه با ارزشهای برآورده شده در شغلشون داشته باشن، تعاملات مؤثرتری با شغلشون برقرار میکنن و سطح تعارض و عدم اطمینان اون ها پایینتر هست. برعکس، زمانی که بین ارزشهای مدیریت و کارکنان مغایرت وجود داشته باشه، افراد دچار سردرگمی میشن و این موضوع میتونه جهتگیری کارکنان رو مختل کنه و اضطراب و انزوای اون ها رو به همراه داشته باشه.
- تناسب دانش فرد با شغل:
ما در محیطهای آموزشی آکادمیک و غیر آکادمیک، سطوح متفاوتی از دانش رو در قالب اطلاعات عمومی و مهارتهای کاربردی (نرم) یاد میگیریم.
اطلاعات عمومی، حوزههای عمومی دانش و مجموعهای از اصول و قواعده که فرد در طول زمان کسب می کنه. این اطلاعات برای حل مشکلات و مسائلی که در حین انجام وظیفه در مشاغل مختلف پیش میاد مورد استفاده قرار میگیره. در واقع هر چقدر فرد در حوزههای بیشتری اطلاعات داشته باشه، در انجام امور روزمره و مسائل شغلی مستقلتر عمل میکنه و بهتر از عهده کارها برمیاد. اطلاعات عمومی معمولاً از طریق تجربه فردی به دست میاد و ارتباطی با تحصیلات و دانش آکادمیک فرد نداره.
مهارتهای نرم (کاربردی)، ظرفیتهای توسعهیافته افراد هستن که به یادگیری و انجاموظیفه در یک شغل کمک میکنن. مثلا توانایی انجام صحیح یک وظیفه، یک مهارت کاربردیه که معمولا در طول زمان و با بهرهگیری از آموزش و تجربه، در فرد توسعه پیدا می کنه. این مهارتها ممکنه حین انجام کارهای مختلف یا صرفا از طریق آموزش فرا گرفته بشه.
مهارتهای کاربردی به ۷ دسته مهارتهای محتوامحور (فن بیان، گوش دادن، نوشتن و…)، مهارتهای فرایندی (تفکر انتقادی، یادگیری و…)، مهارتهای مرتبط با سیستمها (تصمیمگیری، تجزیه و تحلیل سیستم و…)، مهارتهای مدیریت منابع (مالی، زمان، دارایی، و …)، مهارتهای اجتماعی (متقاعدسازی، مذاکره، درک اجتماعی، و …)، مهارت حل مسئله و مهارتهای فنی (تحلیل عملیات، طراحی فنی، نگهداری تجهیزات و…) تقسیم میشن. زندگی شغلی افراد متأثر از سطح مهارتهای کاربردی اون هاست، بنابراین سنجش این مهارتها در پیشنهاد مشاغل سازگار با افراد تأثیرگذاره.
- تناسب تجربیات حرفهای فرد با شغل:
لایه سوم تناسب شغلی، شامل تواناییهای جسمی و ذهنی افراد، و مهارت اون ها در انجام فعالیتهای عمومی کاری هست که معمولا بعد از ورود به بازار کار و به دست آوردن تجربه حرفهای ایجاد میشه.
تواناییهای ذهنی و جسمی (Abilities) استعدادهای پایداری هستن که افراد برای انجام مشاغل به اون ها نیاز دارند.
نقطه مقابل توانایی های ذهنی و جسمی، فعالیتهای اصلی کاری (Work Activities) هستن. فعالیت های کاری مجموعهای از فعالیتهای مشابه هستن که بهصورت یک مجموعه در مشاغل مختلف بکار گرفته میشن. میزان آشنایی و توان فرد در انجام هر کدوم از مجموعه فعالیتهای اصلی، با موفقیت فرد در مشاغل مرتبط با اون دسته، ارتباط مستقیم داره.
در استعدادیابی شغلی از چه آزمونهایی استفاده میشود؟
سامانه استعدادیابی شغلی نیکارو از آزمونهای زیر برای ارزیابی کارجویان استفاده میکنه:
- سنجش تمایلات شغلی هالند
احساس راحتی و رضایت شما در شغلتون وابسته به اینه که شغل مورد نظر با تمایلات شغلی شما سازگار باشه. پرسشنامه تمایلات شغلی هالند به شما کمک میکنه تا علاقمندیهای کاریتون رو بهتر بشناسید. این تست مشخص میکنه که شما در کدوم یکی از گروههای واقعگرا، پژوهشگر/علمی، هنری، اجتماعی، جسور/متهور و سنتی/قراردادی جای میگیرید تا بتونید شغلی متناسب با خصوصیات اون گروه انتخاب کنید. - سنجش سبکِ کار
سبکهای کاری اشاره به ویژگیهای شخصی شما داره و مستقیما روی کارایی شما در انجام وظایف شغلیتون تأثیرگذاره. سبکهای کاری در این پرسشنامه در ۷ دسته تقسیمبندی شده که شامل نتیجهگرایی، تاثیرگذاری اجتماعی، گرایش به ارتباطات اجتماعی، قدرت تطابق، وظیفهگرایی، استقلالطلبی، و هوشمندی عملیاتیه. - سنجش ارزشهای کاری (نسخه استاندارد اونِت)
آزمون ارزشهای حرفهای (Work Values) به شما کمک میکنه تا بدونید چه مواردی در کار براتون مهمتره. با دونستن این موضوع شما میتونید شغل متناسبتری برای خودتون انتخاب کنید. - مهارتهای کاربردی (نسخه سفارشی نیکارو)
مهارتهای کاربردی اشاره به توانایی انجام صحیح وظایف داره و معمولا در طول زمان و با بهرهگیری از آموزش و تجربه به دست میاد. این پرسشنامه برای شناسایی درجه مهارت شما در موضوعات مختلف، تدوین شده و ماهیت خوداظهاری داره. - شخصیتشناسی
آزمون شخصیتشناسی به افراد کمک میکنه تا بدونن چه ویژگیهایی در اون ها پررنگ یا کمرنگه. با مشخص شدن ویژگی های شخصیتیتون می تونید شغلی رو انتخاب کنید که متناسب با این ویژگیها باشه. در آزمون شخصیت شناسی، ۵ ویژگی مهم شخصیتی شامل رواننژندی (حساسیت)، برونگرایی، اشتیاق به تجارب تازه، توافقپذیری و وظیفهشناسی مورد سنجش قرار میگیره.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.