انواع دسر ژورنالی

ما در این نوشته سعی داریم به معرفی انواع دسر ژورنالی بپردازیم .

طرز تهیه دسر رومانف

برای تهیه دسر رومانف ابتدا نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل میکنیم (خوب مخلوط کرده تا آرد در شیر حل شود ) بقیه شیر و شکر به همراه وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گوله نشود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کردیم (میتوانیم نگینی خرد کنیم ) را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.

سپس ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفتد. در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم. حالا آشپزی شما به پایان رسیده و میتوانید دسر خود را تزیین کرده و سرو کنید.

نکات مهم در تهیه دسر خوش طعم رومانف

  1. بجای موز میتوانید از انواع میوه از قبیل انبه ،هلو ،زرد آلو ،آناناس و ..استفاده کنید.
  2. میتوان موز یا هر میوه دیگر را خرد کرد در صورت خرد شدن در دسر دیده میشود و اگر پوره کنیم سطح دسر صاف تر خواهد شد.

برای مشاهده بهترین آموزشگاه‌های آشپزی بر روی شهر مورد نظر خود کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات مربوط به آموزشگاه‌های آشپزی در شهرهای دیگر، به بخش لینک‌های مرتبط در انتهای مقاله مراجعه کنید.

طرز تهیه دسر فرانسوی با سس براق

مواد لازم:

خامه فرم گرفته نصف پیمانه (۸۰گرم)
عسل ۳قاشق غذا خوری
روغن جامد۱قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی فلزی خامه و عسل و روغن را ترکیب کرده و آن را روی حرارت قرار میدهیم .
حرارت باید کم باشد
مدام مخلوط را هم بزنید تامواد کاملا با هم ترکیب شود.
سپس از روی حرارت بردارید و رنگ دلخواه خود را به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید.
بعد اینکه کیک را خامه کشی کردید این سس را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
برای حلقه شکلاتی دور کیک ابتدا مقداری شکلات سفید یا سیاه را به روش بن ماری آب کرده و یه باد کنک رو باد کنید و داخل شکلات ذوب شده فرو کرده و مقداری در دمای محیط نگه داشته تا خنک شده و بگیرد.

این مطلب را هم از دست ندهید:

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

در ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب با همزن برقی با هم مخلوط کنید. سپس شیر را در یک قابلمه بریزید و نشاسته را در مقداری از شیر سرد حل کنید و بعد این محلول را به شیر داخل قابلمه که در حال گرم شدن است، اضافه کنید.

در مرحله بعد، آرد را الک کنید و بعد آن را به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به این شیر بیفزایید.

حالا به این مرحله می رسیم که مواد مخلوط شده با هم  را در حال هم زدن روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت لازم برسد.

در پایان کار، کره و وانیل را هم  به مواد بالا اضافه کنید.

نکته مهم : خامه را در پایان کار بعد از خاموش کردن حرارت به مواد آماده شده دسر پان اسپانیا، اضافه کنید.

 

نکاتی برای تهیه دسر دو رنگ پان اسپانیا

این دسر را می توان با اضافه کردن کاکائو قهوه ای هم تهیه کرد. به این صورت که مواد را قبل از گذاشتن روی حرارت در دو ظرف جداگانه نصف می کنیم. به یکی از ظرف ها کاکائو اضافه می کنیم و ظرف دیگر را به صورت سفید باقی می گذاریم .

در ادامه برای این که دسر پان اسپانیا دو رنگ را تهیه کنید، باید ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور بریزید و بعد مایه قهوه ای یا سفید رنگ را می ریزیم سپس دوباره یک ردیف دیگر بیسکویت بچینید، در ادامه گردو بپاشید و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه کنید و در نهایت روی دسر آماده شده را تزئین کنید.

نکته پیشنهادی : اگر طعم بیسکویت را نمی پسندید، می توانید موز بریزید. طعم آن هم بسیار خوشمزه است.

برای کلاس آشپزی نیاز به راهنمایی دارید؟ اطلاعات خود را از طریق دکمه نارنجی رنگ پایین صفحه ثبت کنید. با شما تماس می‌گیریم.

طرز تهیه دسر تک گیلاس

شیر را در یک ظرف مناسب ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و بعد از جوشیدن آن شکر را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم خوب بجوشد، نشاسته و نصف پیمانه از آب سرد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانی که یکدست شود و به شیر و شکر برروی حرارت اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.

از روی حرارت برداشته تا مواد سرد شوند و بعد از سرد شدن ماست را اضافه می کنیم و در انتها کمپوت گیلاس را به مواد اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا آماده شود و بعد با پودر پسته تزیین می کنیم.

این مطلب را هم از دست ندهید:

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راهنمایی میخوای؟ | گفتگو با پشتیبانی